POJAVILI SE VRUĆI SNIMCI S KOSJERININOG VENČANJA: Voditeljka UVIJALA kukovima kao ČIGRA, u ovom izdanju je niste videli!

Autor:

Zabava

10.06.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina pokazala da je lomljiva u struku!

POJAVILI SE VRUĆI SNIMCI S KOSJERININOG VENČANJA: Voditeljka UVIJALA kukovima kao ČIGRA, u ovom izdanju je niste videli!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Dragana Kosjerina i njen izabranik Bojan Perduv zakoračili su u bračne vode na građanskom venčanju održanom u jednom luksuznom hotelu u Beogradu. Među zvanicama su se našle brojne poznate ličnosti, a jedan od najupečatljivijih momenata bio je kada je voditeljka zasjala u venčanici vrednoj 10.000 evra.

Na društvenim mrežama pojavili su se video-snimci gala proslave, na kojima vidimo Kosjerinu kako graciozno pleše ispred gostiju, uveseljavajući atmosferu neodoljivim osmehom. Gosti su s oduševljenjem snimali i aplaudirali, stvarajući tako nezaboravan ambijent na ovoj raskošnoj proslavi.

Dragana i Bojan su se juče venčali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a voditeljka je zablistala u venčanici koja je privukla pažnju javnosti - vrednoj čitavih 10.000 evra. Njen izgled bio je besprekoran, a venčanica je dodatno istakla njen poseban dan.


Par je priredio raskošno slavlje za oko 100 zvanica, a ceremonija je bila posebna i po tome što se odvijala na srpskom i portugalskom jeziku, zbog kuma koji je Portugalac. Ovo venčanje definitivno će ostati upamćeno po jedinstvenosti i raskoši.

Nakon crkvenog venčanja Dragana i Bojan su organizovali građansko venčanje u jednom od poznatih beogradskih hotela. Oko 100 zvanica prisustvovalo je ovom svečanom događaju, koji je bio obogaćen emotivnim trenucima i raskošnom proslavom.

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading