JOVANA PAJIĆ I SALE TROPIKO KRILI ISTINU O POMIRENJU: Pevačica napokon prekinula tišinu, pa saopštila konačnu odluku!

Autor:

Zabava

09.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić otkriva detalje o razvodu sa Saletom Tropikom.

JOVANA PAJIĆ I SALE TROPIKO KRILI ISTINU O POMIRENJU: Pevačica napokon prekinula tišinu, pa saopštila konačnu odluku!

Foto: youtube.com

Pevačica Jovana Pajić nedavno je progovorila o svom braku sa kolegom Saletom Tropikom, ističući da razvod ne znači loš kraj. Iako je njihov razvod iznenadio javnost, Jovana je odlučila da se osvrne na sam početak njihove veze, kao i na sam razvod.

Jovana je otkrila da je njen brak sa Saletom prošao kroz različite faze, uključujući i period kada su odlučili da svoju vezu drže podalje od javnosti. Naime, njih dvoje su započeli svoju romansu još dok je Jovana boravila u rijalitiju Farma, ali su se dogovorili da o tome ne govore javno. Međutim, kako kaže pevačica, sve je krenulo spontano, te su na kraju odlučili da progovore o svemu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Pajić i Sale Tropiko

 

- Nije prijatno nekoga kriti. Ja sam bila u vezi sa Saletom još dok sam bila na Farmi. Dogovorili smo se tada da ne pričamo o tome, a onda je sve išlo spontano. Izašli smo u javnost i progovorili o svemu.

- Saša, a ni ja nismo bili u tom fazonu da pretareano pričamo o braku, a posle toga i o razvodu. U dobrim smo odnosimo onoliko koliko je potrebno, i to mi je najbitnije. Glupo bi bilo da posle razvoda imamo razmirice. Onoliko koliko dozvoliš toliko će izaći u javnosti, a mi smo pričali onoliko koliko je potrebno - rekla je ona, pa dodala:

- Razvod ne znači loš kraj! Kad misliš da ne možeš, život te demantuje! Kada imaš motiv ispred sebe, u mom slučaju to su deca, moraš da nastaviš dalje. Što se tiče priča o pomirenju, nema ništa od toga - rekla je Jovana, pa se osvrnula na ćerke:

- Uspela sam da sačuvam svoje ćerke od svih priča. Onoliko koliko je bilo u mojoj moći, to mi je najbitnije bilo - priznala je Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading