HOROR SCENA! Mladić (22) zaspao usled vožnje na auto-putu! Prešao u nekoliko traka! Usledio je PAKAO, ima povređenih!

Autor:

Svet

09.06.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je potvrdila da je vozač, 22-godišnjak, zaspao za volanom

HOROR SCENA! Mladić (22) zaspao usled vožnje na auto-putu! Prešao u nekoliko traka! Usledio je PAKAO, ima povređenih!

Foto: dailymail.co.uk/printscreen

Šokantni snimci sa kontrolne kamere zabeležili su trenutak kada je zaspali vozač prešao preko više saobraćajnih traka u suprotnom smeru pre nego što je udario u kuću i nekoliko parkiranih automobila.

Na snimku se vidi kako crveni kadilak vozi na glavnom putu u Ogdenu, u državi Juta

Nakon što je prvobitno prešao jednu traku, "kadilak" nastavlja svojim putem i uspeva da izbegne sudar sa nadolazećim vozilima tako što skreće sve vreme.

Dok prelazi put, automobil zatim prelazi preko trotoara i sudara se sa više parkiranih automobila pre nego što je uleteo u kuću. 

Policija je kasnije potvrdila da je vozač vozila, 22-godišnji Džon Grin, zaspao za volanom. 

- Dvojica saobraćajnih policajaca su reagovala na licu mesta i utvrdila da je vozač zaspao za volanom, zbog čega je prešao u suprotan pravac i udario u parkirane automobile - napisao je poručnik policije Ogdena Vil Far u saopštenju objavljenom na Fejsbuku.

- Ovaj incident služi kao kritičan podsetnik na opasnosti povezane sa pospanom vožnjom. Pospana vožnja je ozbiljna i često potcenjena opasnost. To može da uspori vreme reakcije, ugrozi donošenje odluka i značajno poveća rizik od nesreća.

Jedan čovek je radio na svom automobilu, parkiranom na prilazu, kada je automobil naleteo na njega. Dezmond Gilen, brat povređenog čoveka Edgara Gilena, rekao je da je 30-godišnjak bio "zgnječen" kada je udaren.

- Ima devet slomljenih rebara. Njegova oba plućna krila imaju rupe u njima koje su kolabirane - rekao je Gilen za XL. 

Saobraćajni istražitelji su utvrdili da alkohol i droga nisu bili faktori zbog kojih je Grin zadremao, koji je iz sudara pobegao nepovređen.

Uprkos tome, on je dobio kaznu za "nebezbednu vožnju", ali je ubrzo nakon toga pušten iz pritvora. Dezmond Gilen i njegova porodica veruju da je Grin zapravo bio pod uticajem supstanci, navodeći zakrvavljene oči i posrtanje iz auta.

- Izašao je iz auta. Pobegao je sa lica mesta. Vratio se tamo. Video je hitnu pomoć. Vratio se u drugoj majici - rekao je Dezmond Gilen.

Porodica je rekla da veruje da Grin zaslužuje oštriju kaznu nego samo opomenu.

- Osećam da je potrebno još mnogo toga da se uradi - rekao je Dezmond Gilen.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading