JELISAVETA ORAŠANIN GRCA U SUZAMA! Glumica videla OVO, pa nije mogla da se iskontroliše! Snimak topi i NAJTVRĐA SRCA!

Autor:

Zabava

07.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je objavila ove emotivne trenutke, Jelisaveta je ubrzo privukla pažnju pratilaca.

JELISAVETA ORAŠANIN GRCA U SUZAMA! Glumica videla OVO, pa nije mogla da se iskontroliše! Snimak topi i NAJTVRĐA SRCA!

Foto: ATA Images, Starsport

Glumica Jelisaveta Orašanin nedavno je oduševila pratioce na Instagramu objavom emotivnih trenutaka sa svojim sestrićem. Na školskoj priredbi svog sestrića Jelisaveta je podelila nekoliko fotografija i snimaka, među kojima se isticao trenutak kada je glumica, preplavljena emocijama, zaplakala od radosti. U opisu objava kratko je stajalo "Tetkin", što je dodatno naglasilo bliskost i emocije koje su ih obuzimale.

 

 

Nakon što je objavila ove emotivne trenutke Jelisaveta je ubrzo privukla pažnju pratilaca. Objava je brzo prikupila mnoštvo lajkova, a komentari oduševljenih pratilaca samo su se nizali. Njeni fanovi su iskazali razneženost i podršku, puni razumevanja za iskrene emocije koje je glumica podelila s njima.

Foto: Instagram printscreen

Jelisaveta Orašanin

 

Inače, glumica Jelisaveta Orašanin je prethodnih meseci bila jedna od glavnih tema domaćih medija zbog navodnog razvoda od košarkaša Crvene zvede Miloša Teodosića.

Iako mesecima kruže različite priče u vezi s njihovim rastankom, ni glumica ni košarkaš ovim povodom se nisu oglašavali, te nagađanja nisu ni potvrdili niti negirali, što dodatno intrigira. U međuvremenu, svi koji su bliski paru rekli su u više navrata za medije da razvod nikada nije ni bio u planu, kao i da se Teo i Jelisaveta odlično slažu. 

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

 

U prilog tome ide i činjenica da se par pojavljivao u javnosti na nekoliko javnih događaja, dok je Jelisaveta čak bila i na utakmici. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading