OVO SU NETRADICIONALNA VENČANJA POZNATIH! Od mlade u farmerkama, preko matičarke u ponoć, do svadbe u stanu!

Autor:

Zabava

26.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapanje brakova se u 99 odsto slučajeva priređuju u restoranima, ali ima i onih koji organizuju malo neobičnije svadbe

OVO SU NETRADICIONALNA VENČANJA POZNATIH! Od mlade u farmerkama, preko matičarke u ponoć, do svadbe u stanu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images, Instagram, Pixabay.com

Venčanja i svadbena veselja uglavnom se organizuju po tradiciji, ali i po navici. Uglavnom je sve već viđeno i isprobano, a retko kad imamo priliku da vidimo nešto originalno, što bi svakog fasciniralo. Proslave se u 99 odsto slučajeva priređuju u restoranima, uz muziku koju odaberu mladenci ili željama kumova i rodbine. Ipak, ima onih koji organizuju i malo neobičnije svadbe.

Mlada za prvi ples skočila sa bine 

Glumica Anđela Jovanović udala se pre nekoliko dana za atletičara Mihaila Dudaša. O njihovom nesvakidašnjem venčanju se još uvek prica. Mladenci su odabrali tajni salaš u Krčedinu, koji odiše prelepom prirodom. Anđela i Mihail upriličili su slavlje za dvadesetak najbližih ljudi. Svi gosti su, sudeći po objavama na društvenim mrežama, bili odlično raspoloženi i neumorno su igrali i pevali ceo dan. Svi su zapazili prvi ples mladenaca, koji je bio neuobičajen. Naime, Anđela i Mihail igrali su u bržem ritmu, a posebno se prepričava trenutak kad je mlada sa bine skočila mladoženji u naručje i obavila ga nogama oko struka.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Matičarka stigla u ponoć za sudbonosno "da"

Još jedan primer neobičnog sklapanja braka je bivši glumački par Dragan Mićanović i Ana Sofrenović. Naime, oni su odlučili da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a od matičarke su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, tako se i dogodilo. O ovom njihovom potezu se dugo pričalo. Nakon svadbe na svet je došla prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

Foto: YouTube/Printscreen

 

Tajno venčanje u stanu bez znanja roditelja
 

Nataša Bekvalac se udavala tri puta, a prvi put je bila u braku s tadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Par se venčao tajno 2005, posle nekoliko meseci zabavljanja. Godinu dana kasnije popularna pop pevačica i slavni vaterpolista sklopili su crkveni brak, kad su u poznatom novosadskom restoranu priredili svadbeno veselje za porodicu, prijatelje i medije. Njihovom tajnom venčanju u Natašinom stanu prisustvovali su samo kumovi.

- Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok nismo bili tu, i našla foto-albume - ispričala je svojevremeno Nataša za medije. Nataša se i sa sledećim izabranikom venčala u tajnosti. Pevačica i Ljuba Jovanović tajno su se venčali 2015. u njenom domu, a dogovor je bio da fotografije s venčanja ne procure u javnost. Na intimnoj ceremoniji, osim supružnika, prisustvovali su samo matičar i kumovi. Ni treće venčanje nije bilo tradicionalno, već se za Luku Lazukića udala na Ibici, u jednoj luksuznoj vili, a bilo je oko 25 zvanica.

Foto: Printskrin youtube

 

OBRNULI RED! Prvo svadba, pa onda potpis  

Pevačica Vanja Mijatović pre dve godine organizovala je svadbu, ali se tad nije venčala, što nije uobicajeno. Prvo je Vanja sve iznenadila kada je na slavlje došla u farmerkama, da bi se potom presvukla u venčanicu, a zatim otkrila da će u licčnoj karti umesto prezimena promeniti ime. Ipak, mlada je najviše iznenadila što je prvo napravila svadbu, a nije se ni udala.

- Građansko i crkveno venčanje obaviće se drugog dana, danas je samo žurka. Prezime ostaje isto - Mijatović. Promeniću i ime jer sam u papirima Ivana. I da sam menjala prezime, opet bih se predstavljala kao Mijatović jer ljudi me znaju kao Vanju Miajtović i ne bih to menjala - rekla je Vanja tada, koja se mesec dana nakon svadbe i zvanično udala za svog izabranika, i to u Dubaiju.

Foto: ST-V.Lukić

 

 

SA ŽURKE U OPŠTINU SAMO SA SVEDOCIMA 
 

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su se tajno venčali, bez ikakve proslave za prijatelje i rodbinu.

Foto: Instagram

 

Objavili su zajedničku fotografiju, a tek kasnije su dali izjavu o tajnom venčanju.

- Kada smo odlučili da se venčamo, samo smo poveli kumove. Čak ni naši roditelji ni rodbina nisu znali šta smeramo. Jedna žena iz opštine Voždovac nas je odala, slikala nas je s prozora i tako se to oglasilo - otkrili su supružnici nekoliko dana kasnije u prvoj zajedničkoj izjavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading