NIKAD VIĐENA SLIKA PREMINULE BOJANE JANKOVIĆ: Njena sestra podelila zajedničku uspomenu, ovo je razara!

Autor:

Zabava

20.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić, sestra preminule Bojane Janković, podelila je zajedničku fotografiju, pa se oprostila od bliznakinje.

NIKAD VIĐENA SLIKA PREMINULE BOJANE JANKOVIĆ: Njena sestra podelila zajedničku uspomenu, ovo je razara!

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Tragična smrt Bojane Janković (Nikolić) potresla je mnoge, ali naročito njenu porodicu, posebno sestru bliznakinju Ivanu. Iako su bile fizički identične, njih dve su imale potpuno različite ličnosti, što su istakle u jednom od retkih intervjua koje su zajedno dale.

Bojana je otkrila da je njihova majka insistirala na tome da se ne oblače isto kako bi ih razlikovali, ali i kako bi istakla njihove različite ličnosti.

Ivana je potvrdila da su od samog početka bile karakterno različite, iako su izgledale isto. Ova razlika je bila naglašena i kroz njihove odevne kombinacije, čime su već tada pokazale svoju individualnost.

Ivana se oglasila putem Instagrama, pa podelila fotografiju sa sestrom iz detinjstva, a opis je rasplakao kompletnu javnost:

- Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo - napisala je Ivana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Nikolić o Bojani Janković

Bojanina tragična smrt u 46. godini ostavila je prazninu u njihovim životima, ali i podsetila javnost na njihovu jedinstvenu vezu. Telo je poslato na obdukciju, te će uzrok smrti biti naknadno poznat, ali sećanje na njihovu posebnu vezu će ostati živo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading