EVO NA ČEMU JE INSISTIRALA MAJKA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Sestra iznela do sada nepoznate detalje, niko nije pretpostavljao šta se dešavalo!

Autor:

Zabava

20.04.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Bojane Janković je otkrila sve o njihovom odnosu.

EVO NA ČEMU JE INSISTIRALA MAJKA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Sestra iznela do sada nepoznate detalje, niko nije pretpostavljao šta se dešavalo!

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Tragična smrt Bojane Janković (Nikolić) potresla je mnoge, ali naročito njenu porodicu, posebno sestru bliznakinju Ivanu. Iako su bile fizički identične, njih dve su imale potpuno različite ličnosti, što su istakle u jednom od retkih intervjua koje su zajedno dale.

Bojana je otkrila da je njihova majka insistirala na tome da se ne oblače isto kako bi ih razlikovali, ali i kako bi istakla njihove različite ličnosti.

Ivana je potvrdila da su od samog početka bile karakterno različite, iako su izgledale isto. Ova razlika je bila naglašena i kroz njihove odevne kombinacije, čime su već tada pokazale svoju individualnost.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Bojana Janković i Ivana Nikolić

 

- Mama je insistirala da ne budemo obučene isto kako bi nas razlikovali. Rekla bih da je imala na umu i to da smo nas dve, iako fizički identične, ipak različite ličnosti, što se trudila da istakne odevanjem - objasnila je Bojana jednom prilikom za "Story".

- Mama je birala uglavnom odeću različitih boja na čemu sam joj zahvalna. Nas dve smo se odmalena razlikovale i nikad nismo bile duplikat jedna drugoj - rekla je tada Ivana.

Bojanina tragična smrt u 46. godini ostavila je prazninu u njihovim životima, ali i podsetila javnost na njihovu jedinstvenu vezu. Telo je poslato na obdukciju, te će uzrok smrti biti naknadno poznat, ali sećanje na njihovu posebnu vezu će ostati živo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading