TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA: Pevač čeka treće dete!

Autor:

Zabava

18.04.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti u domu popularnog folkera!

TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA: Pevač čeka treće dete!

Foto: Skymusic

Popularni pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina uskoro će postati roditelji po treći put. Srećnu vest su prvobitno saopštili samo najbližim članovima porodice i prijateljima, a onda se oglasio i pevač koji je potvrdio da isčekuje treće dete. 

- Tačno je! Po treći put ću se ostvariti u ulozi oca. Jako smo srećni, ali to je sve što želim da kažem na tu temu - rekao je kratko Darko za Kurir.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

Ova vest je izazvala veliku radost kako kod porodice Lazić, tako i kod brojnih fanova pevača. Darko i Katarina već imaju dvoje dece, a sada se raduju dolasku trećeg člana porodice.

Iako su javne ličnosti, Darko i Katarina su odlučili da prvobitno sačuvaju ovu srećnu vest samo za sebe, želeći da je podele sa najbližima pre nego što je podele sa javnošću. Njihova odluka da zadrže ovu vest privatnom sve do sada, dodatno je naglasila važnost porodičnih trenutaka i intimnosti.

Pevač je više puta isticao koliko mu porodica znači i kako mu je uloga oca veoma važna. Ova nova vest samo potvrđuje koliko je Darko posvećen svojoj porodici i koliko uživa u ulozi oca.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

Inače, Darko je bio u žiži javnosti kada je nedavno ispričao da je do danas spavao sa oko 300 žena. Navodno je plaćao i prostitutke kad je s kolegama bio na tezgama po inostranstvu, ali se nije libio da priča javno i o tome.

- Čovek koji nije platio seks s prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u seksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam - kaže folker i dodaje:

- Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam koliko sam na taj način tačno potrošio jer je bilo baš davno. Bio sam lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio s prostitutkama, a sada imam ženu koju volim. Bitno je da se čovek nekako iživi u mladosti i onda nekako, kad dođete u neke zrelije godine, i imate više iskustva, sve dođe lepo na svoje mesto i više niste pomahnitali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading