SVADBENA AGONIJA: Na venčanju sam umesto zaveta čitala poruke koje je moj verenik slao ljubavnici!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

19.04.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana pre tokiko očekivanog večanja, jedna Amerikanka je doživela najveće poniženje kada j saznala da je njen verenik Tom vara sa izvesnom Sarom.

SVADBENA AGONIJA: Na venčanju sam umesto zaveta čitala poruke koje je moj verenik slao ljubavnici!

Foto: Shutterstock

Tom i ona su posle pet godina veze rešili da da se venčaju, ali njoj jednostavno nije bilo suđeno...

Naime, anonimna devojka je pred venčanje u verenikovom telefonu pronašla folder sa imenom "Sunce".

- Srce mi se stezalo dok sam čitala poruke koje Tom razmenjivao sa nekom Sarom. Poruke su bile od pre nekoliko meseci prepune ljubavi. Uopšte nisu spominjali mene i našu vezu. Ipak, Tom me je ipak pomenuo u jednoj poruci i zbog toga nisam mogla da prestanem da se tresem - priča devojka i nastavlja:

- Napisao je: Draga, tvoje telo je očaravajuće. Poželjnija si od svih koje poznajem, i ne mogu da dočekam da te ponovo vidim. Ti mi nisi samo prolazna avantura, ti si neko s kim mogu da budem svoj, za razliku od moje verenice koja me ne razume kao ti.

Kada mu je pokazala poruke koje našla, Tom se slomio, pokušao je da sve prikaže kao bezopasan flert, kao izduvni ventil pre svadbe.

 Ona je posle svega odlučila da nastavi s pripremama za venčanje. 

Foto: Shutterstock

Verenik ju je izdao i ponizio

Došao je i dan svadbe, i usledio je trenutak koji su svi čekali - čitanje ljubavnih zaveta.

- Tome, započela sam iznenađujuće sigurnim glasom, planirali smo da razmenimo zavete danas, obećanja o izgradnji zajedničke budućnosti. Ali, iskrenost je temelj svakog odnosa, a u našem je nešto veoma trulo - rekla sam. 

- Ovo su poruke iz tvog telefona Tome. Poruke koje si razmenjivao sa ženom koja se zove Sara tokom poslednjih meseci - poručila sam emotivno.

- Teška i zaglušujuća tišina se spustila na prostoriju. Tada sam počela da čitam. Čitala sam o ukradenim trenucima, njihovim tajnama i načinu na koji ga je Sara razumela bolje nego što bih ja to ikada mogla. Sa svakom porukom koju sam pročitala još je malo boje nestalo s Tomovog lica - navodi devojka. 

- Kada sam završila nastao je haos. Svi su optuživali Toma, a Sara, za koju sam kasnije čula da je bila na ceremoniji, pobegla je prema izlazu. Toma su njegovi roditelji gledali s izrazom gađenja i razočaranja. Naravno, odmah smo otkazali proslavu - zaključila je prevarena verenica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading