NIKO NE ZNA DA JE OVA VODITELJKA PINKA ZAVRŠILA DVA FAKULTETA: Gledajte je svakog dana, a evo ŠTA je završila od škole!

Autor:

Zabava

16.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularno TV lice može da se pohvali pozamašnim obrazovanjem!

NIKO NE ZNA DA JE OVA VODITELJKA PINKA ZAVRŠILA DVA FAKULTETA: Gledajte je svakog dana, a evo ŠTA je završila od škole!

Foto: instagram.com/deadjurdjevic_official

Dea Đurđević je danas jedno od najpoznatijih TV lica ružičaste televizije, ali malo ko zna da kakvo je njeno obrayovanje. Naime, popularna voditeljka je završila čak dva fakulteta. Pored žurnalistike, kojom se danas i bavi, Dea je pohađala i osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti.

Inače, iako je poznata po svom televizijskom angažmanu u jutarnjem programu na Pinku, Đurđevićeva je neretko provodila slobodno vreme u streljani.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dea Đuršević završila je dva fakulteta

Podsećanja radi, popularna voditeljka televizije Pink Dea Đurđević je pre pet godina doživela stravičnu saobraćajnu nesreću. Tada se njeno vozilo sudarilo sa autobusom, a ona je zadobila teške telesne povrede. Zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama i svojoj volji Dea je uspela da preživi, ali je nezgoda ostavila posledice na njenu ruku, koju su lekari jedva spasli. 

Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo - ispričala je Dea u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Republika

Foto: printscreen/premijera

Dea Đuršević preživela je stravičnu saobraćajnu nesreću

Njen partner, dugogodišnji novinar crne hronike, konzul i prvi savetnik ambasadora Srbije u Tel Avivu, Mladen Mijatović, bio je čovek koji je izveštavao sa mesta nesreće.

Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: " Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao, mene nisi". Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku - objasnila je voditeljka.

Republika

Foto: instagram.com

Dea Đurđević i Mladen Mijatović su već godinama u vezi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading