ZABORAVITE NA "NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI" Sneki izbacila SILIKONE u prvi plan, svima POPADALE VILICE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.04.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica raspametila fanove na društvenim mrežama!

ZABORAVITE NA "NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI" Sneki izbacila SILIKONE u prvi plan, svima POPADALE VILICE! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram/snezanababicsneki

Poznata pevačica Snežana Babić Sneki, koja je oduvek važila za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj estradi, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom nedavnom objavom na društvenoj mreži Instagram. U bluzici ispod koje se nazirao brushalter, Sneki je ponosno pokazala svoje bujno silikonsko poprsje, čime je potvrdila svoju reputaciju i dobila brojne komplimente od svojih obožavalaca.

Iako je Sneki već dugo nosila titulu "najdužih nogu na estradi", njen nedavni post na društvenim mrežama pokazao je da pevačica ima i druge adute. Malo je poznato da je Sneki ugradila silikone u grudi, a sada je odlučila da ih ponosno pokaže svetu. Oduševljeni komentari njenih pratioca nisu izostali, a mnogi su je nazvali "bombom", "lepoticom" i "brojem jedan".

Snežana Babić Sneki već godinama intrigira javnost svojim izgledom i promenama koje je prošla. Njena reputacija kao jedne od najatraktivnijih pevačica na estradi, a nedavno je ispričala i da nije opterećena fizičkim izgledom.

- Moram da kažem da ja nisam opterećena izgledom iako ljudi misle da sam opterećena i da previše pridajem značaja tome. Normalno živim. Pitale su me devojke u šminkernici: "A šta vi jedete, pa tako izgledate?" Ja im kažem, jedem slaninu, jedem čvarke, imam pravu domaću mast, jedem jaja. Domaći podvarak je moj specijalitet. Eto, odakle dobra linija!

Republika

Foto: instagram.com/snezanababic

Sneki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oksa

16.04.2024 15:18

Baba bi da je devojka