VENDI UDARILA NA "TITOVE PEVAČICE": Otkrila tajne skrivane GODINAMA!

Autor:

Zabava

15.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica razvezala jezik!

VENDI UDARILA NA "TITOVE PEVAČICE": Otkrila tajne skrivane GODINAMA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Pevačica Vesna Vukelić Vendi udarila je na koleginice sa estrade koje su se svojevremeno fotografisale sa Josipom Brozom Titom, za koje smatra da su koristile svoju poziciju kako bi se afirmisale, ali i napravile "leglo potčinjenih".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vendi

- Branko Kockica mi je bio zvezda vodilja, iliti svetlo u tunelu. Kao detetu mi je objasnio gde će nastajati problemi u životu, tamo gde nema puno masti ili putera na glavi. Tu će ovi koji idu mačem istine kroz život morati da vitlaju mačem, ali ličnost pliva uzvodno, a leševi nizvodno. Život je borba i mi moramo da svetlimo, puno je đavoimanih, i moj najveći uspeh je što ne mogu da me vole đavoimani i glupi, njih ima ali ne treba da nas zbunjuju. Svaka istina ima izvor u Bogu, sve što mu je dobro – izvor mu je u Bogu. Onda vidimo gde đavoiman izvire – na deponiji laži. Laž je destrukcija čoveka koji ne zna da razmišlja, a mi smo inače takvi bolje je da budemo ispod kišobrana i da uzmemo šta nam se ponudi i lakše nam je tako. To se desilo sa pojavom komunizma, oni su postavljali ljude na čelo. Od Peke Dapčevića, Milovana Đilasa i tako dalje, to su bili ljudi koji su prosečno obrazovani, jer najlakše je bilo manipulisati njima, ali ambiciozni i gladni slave, oni su tako nameštali po raznim punktovima i zadužili su svoje ljude - započela je Vendi za domaće medije, pa dodala:

Republika

Foto: Profimedia

Tito

- Uzeću sada punkt koji se zove estrada, oni su uzeli ljude koji su uskogrudi – bez ličnih afiniteta, gladni, žedni, proždrljivi, sa premisom – čovek je čoveku vuk, umesto čovek je čoveku brat. Nisu samo koristili svoje pozicije da bi sebe afirmisali nego da bi napravili leglo potčinjenih i kako se prepoznaju ti koji su napravili to rukoljupstvo – kako se te osobe prepoznaju? Prvi znak sigurnog prepoznavanja jeste da su se slikale sa Josipom Brozom Titom, svako ko se slikao sa njim, to su žene naravno, imamo dve žene, jedna je u narodnoj muzici, druga je u zabavnoj i one drže ta dva punkta. Ovi koji ne znaju da razmišljaju kažu ‘pa šta, slikala se sa Titom’, a do Tita je bilo nemoguće doći. Ja sam bila dete tada, ali niko ga nikada nije video, a kamoli da neko dođe iz nekog grada i nešto mu zapeva, to su radile službe, pa smo mogli da vidimo kako roditelji tih pevačica dobijaju premeštaje, imaju blagodeti finansija. Oni su regrutovali sebi podobne pevače koji su bili u lancu ishrane. Znači ova jedna jede najviše, a ostalima će davati i one će se pojavljivati u nekoj Žikinoj Šarenici, to je naravno šifra, i u nekim nedeljnim popodnevima i nisi mogao da uđeš u sistem ako ovi nisu aminovali. Oni nisu nikada želeli one koji su originalni, to je moralo da se bori i bori. Šta se dešava sa vremenom mog dolaska, znači imamo tu udbašku bazu koju je napravio Tito, a sa mojim vremenom mi postajemo banana država pod sankcijama, dolazi do tog kriminogenog miljea, to je milje koji se paralelno naslonio jer je sve tu bilo dopušteno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Paja

15.04.2024 19:52

Ja sam video Tita kao pionir, pri njegovom susretu sa Čaušeskuom, tadašnjim rumunskim predsednikom republike. Ako uživate u glupostima, slušajte Vendi, samo pazite da se ne zarazite, gluposti su vrlo zarazne.