KOMPLETNA ISTINA O SUPRUZI DŽENANA LONČAREVIĆA: Evo čime se ZAISTA BAVI, zbog ovoga se nikada nije pojavljivala u javnosti?

Autor:

Zabava

15.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati pevač Dženan Lončarević se razvodi od supruge Samire Lončarević, a sada je otkriveno čime se ona bavi.

KOMPLETNA ISTINA O SUPRUZI DŽENANA LONČAREVIĆA: Evo čime se ZAISTA BAVI, zbog ovoga se nikada nije pojavljivala u javnosti?

Foto: NEMANJA DEDOVIĆ

Dženan Lončarević

Javnost je nedavno saznala za ženu koja je godinama bila u braku sa poznatim pevačem Dženanom Lončarevićem, a o čijem postojanju do tada nije bilo informacija. Samira Lončarević, kako se otkrilo, živi u Prijepolju, gde je cenjena i poštovana članica zajednice. Ona radi u Osnovnom sudu i vodi krivičnu pisarnicu, ističući važnost poštovanja zakona u procesu razvoda od Dženana.

Dženan Lončarević uspeo je da godinama krije činjenicu o svom braku sa Samirom, iako je već 18 godina prisutan na javnoj sceni. Ova neobična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, a Samira se nedavno oglasila potvrdivši razvod i ističući važnost poštovanja zakona u celom procesu.

Foto: printscreen/youtube

Dženan Lončarević se razvodi

 


Pored svoje uloge u privatnom životu, Samira Lončarević ističe se i u svojoj profesionalnoj sferi kao radnica u Osnovnom sudu u Prijepolju. Sa pozicije u krivičnoj pisarnici, ona je poznata po svojoj ozbiljnosti i znanju o pravnim procedurama, te je istakla važnost poštovanja zakona u svom ličnom slučaju, piše Kurir.

Nakon što je javnost saznala za njen brak sa Dženanom Lončarevićem, Samira je istakla da, uprkos medijskoj pažnji koju je privukla situacija, jedino traži poštovanje zakona u procesu razvoda. Ona je naglasila da ne traži ništa više od toga, već samo da se pridržava zakonskih procedura, budući da je i sama radnik suda i dobro upućena u tok postupka.

Foto: NEMANJA DEDOVIĆ

Dženan Lončarević se razvodi

 


Samirino javno pojavljivanje i istupanje u medijima otkrilo je neobičnu priču o skrivenom braku sa poznatim pevačem, ali istovremeno je istaklo i njenu profesionalnu ozbiljnost i poštovanje zakona. Njene reči o važnosti pridržavanja zakonskih procedura u ličnom slučaju dodatno su istakle njenu posvećenost pravdi i profesionalizam u radu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading