PRVO OGLAŠAVANJE SUPRUGE DŽENANA LONČAREVIĆA: Potvrdila da se RAZVODE, pa pomenula SUD!

Autor:

Zabava

14.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva izjava Samire Lončarević, supruge Dženana Lončarevića!

PRVO OGLAŠAVANJE SUPRUGE DŽENANA LONČAREVIĆA: Potvrdila da se RAZVODE, pa pomenula SUD!

Foto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Danas je javnost šokirala vest da se Dženan Lončarević nakon 25 godina razvodi od svoje supruge Samire, koju je upoznao pre nego što je uplovio u muzičke vode. Samira se sada oglasila i potvrdila da se razvode.

- Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava - poručila je Samira za "Pink.rs".

Kako su danas preneli domaći mediji, Lončarević je taj koji je podneo tužbu za razvod braka u rodnom Prijepolju - gde su živeli sa sinovima. Njih dvoje već godinama nisu u skladnom braku, i bez obzira na to koliko je njihov brak o kojem on uopšte nije govorio - delovao idilično, nije tako.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Dženan Lončarević

Izvor "Telegrafa" je danas otkrio i da Dženan navodno ima drugu ženu, sa kojom godinama u Beogradu vodi paralelni život.

- Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala... - rekao je izvor.

- On je sad podneo tužbu za razvod braka, pritiska po svaku cenu. Vrlo je i neprijatan prema njoj... - dodaje izvor.

Republika

Foto: Republika

Dženan Lončarević u Prijepolju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading