SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTKRILA U KAKVOM JOJ JE STANJU MAJKA! Oglasila se posle odlaska u bolnicu, s knedlom u grlu pričala o detaljima!

Autor:

Zabava

14.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina je, bili smo sa mamom na pregledu. Hvala Bogu, sve je dobro, lekari su mi objasnili da nije ništa strašno i sada smo kući.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTKRILA U KAKVOM JOJ JE STANJU MAJKA! Oglasila se posle odlaska u bolnicu, s knedlom u grlu pričala o detaljima!

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

Pevačica Snežana Đurišić dovela je nedavno svoju majku u Urgentni centar zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, preneli su mediji. 

Situacija je izuzetno teška, a Snežana je odmah reagovala kako bi obezbedila svu potrebnu medicinsku pomoć za svoju majku, kojoj je izuzetno vezana. Sada se pevačica oglasila i rekla da nema potrebe da se pravi drama oko stanja njene majke, kao i da je odmah ukazana neophodna pomoć.

Foto: ST/Vladimir Lukić, shutterstock

Snežana Đurišić

 

- Istina je, bili smo sa mamom na pregledu. Hvala Bogu, sve je dobro, lekari su mi objasnili da nije ništa strašno i sada smo kući. Odlazak na lekarski pregled nije ništa neobično i nema potrebe da se pravi neka drama. Ona ima 82. godine i normalno je da ode na pregled kod lekara - objasnila je pevačica za Informer. 

Snežana Đurišić je poznata po svojoj bliskosti sa porodicom, a ovaj događaj pokazuje koliko joj je stalo do dobrobiti svojih najbližih. Nezvanično se saznalo da je pevačica reagovala brzo i odlučno, ne prepuštajući ništa slučaju, dok je usput mislila da je situacija ozbiljnina nego što se na kraju ispostavilo da jeste.

Snežana Đurišić je u ovim trenucima pokazala svoju hrabrost i posvećenost porodici, te se nadamo da će njena majka uskoro biti u boljem zdravstvenom stanju. U međuvremenu, porodica i prijatelji pružaju podršku poznatoj pevačici i njenim najbližima. Ona se čula i sa bliskim kolegama sa kojima snima emisije "Zvezde Granda", a koji su odmah ponudili pomoć u koliko bude potrebna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading