PEVAČICA MUŽA ZATEKLA U KREVETU S KOLEGINICOM! Ovo su šok-detalji afere, jedva je tada podnela neverstvo!

Autor:

Zabava

11.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udavala sam se dva puta, ali zapravo, ne znam da se udam. Ja idem srcem i zavolim, ali nisam bila sreće da to opstane kako treba i ideš dalje.

PEVAČICA MUŽA ZATEKLA U KREVETU S KOLEGINICOM! Ovo su šok-detalji afere, jedva je tada podnela neverstvo!

Foto: Youtube.com

Pevačica Mirjana Petričević, poznatija široj javnosti kao Mira Kosovka, zatekla je jednom prilikom supruga u krevetu sa drugom ženom,koleginicom, pa je svoje bolno iskustvo kasnije podelila sa svima. Ona tvrdi da je sve danas za nju daleka prošlost, ali se često i priseti iskustva koje joj je priređeno.  

Moji izbori su bili baš divni. Udavala sam se dva puta, ali zapravo, ne znam da se udam. Ja idem srcem i zavolim, ali nisam bila sreće da to opstane kako treba i ideš dalje. Rasla sam sa četiri muškarca i onda ti dođe frajer sa nekom pričom, a ja sam mnogo više znala muški mentalitet da nisu mogli da me prešaltaju - počela je pevačica za Grand svoju priču, pa je nastavila:

Foto: Instagram.com

Mira Kosovka

 

- Taj čovek, koga ne bih sada ni da imenujem je prevarom izgubio i nju i mene i to je apsurd totalni. Barem da mu je ta druga osoba značila nešto, ali nije, i šta je dobio na kraju?! Navikla sam da sam sama i ne razmišljam mnogo o tome. Zatekla sam muškarca kog sam volela sa drugom ženom u krevetu, ali to je danas iza mene i na to gledam kao na daleku prošlost. O prošlosti se trudim da se sećam samo lepog, ponekad mi naiđe bes i gnev jer sam se uvek iz ljubavi vezivala, ni prvi ni drugi muž nije imao pas za šta da ih ujede. Niko se ne udaje da ni bi se razveo, ali život ide dalje. Razvod jeste težak, i taj period pre samog razvoda jer se trudiš i onda kada se desi gotovo je. 

Foto: youtube.com/printscreen

Mira Kosovka

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading