ANA NIKOLIĆ U DUGOVIMA DO GUŠE?! Pevačica dva puta pozajmila novac, sad se krije od nekoliko saradnika! Treba da vrati pola miliona evra!

Autor:

Zabava

11.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paraćinka je jedino imala sreće što je novac pozajmila bez kamate.

ANA NIKOLIĆ U DUGOVIMA DO GUŠE?! Pevačica dva puta pozajmila novac, sad se krije od nekoliko saradnika! Treba da vrati pola miliona evra!

Foto: Republika

Pevačica Ana Nikolić do sada duguje oko pola miliona evra, a sve kada se na ono što je prethodno pozajmljivala doda i novac koji je kolegi pre nekoliko meseci tražila. Naime, kako otkriva izvor za Republiku, pevačica navodno još uvek nije vratila dug u potpunosti koji je pozajmlila 2021 godine u visini od 300.000 evra, a da bi nedavno od drugog saradnika uzela blizu 200.000 evra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić

 

- Ana nije htela da pozajmi novac, pa da posle ne vrati dugove, ali je u međuvremenu upala u problem i sve što je zarađivala trošila je na to. Koncert u areni je trebalo da je povadi iz dugova, ali je na kraju i za to bio znak pitanja da li će se na kraju i održati spektakl. Ana se tom starom kolegi i prijatelju retko javlja, izbegava mesta gde mogu da se sretnu, a sve kako joj ne bi odmah tražio da mu vrati pozajmljen novac - priča nam izvor i dalje otkriva:

Foto: ST/Dragan Kadić, tiktok/printsscreen/.stefanrasta

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

- Ana je nedavno pozajmila blizu 200.000 evra da bi snimila nove pesme, međutim, rekla je da će da dobije isplatu sa druge strane od autorskih prava, pa ima siguricu da će pozajmljeno da vrati. Na kraju je i tu probila rok, pa je samo još više zaglibila.

Inače, Ana je nedavno provocirala Stefan Đurića Rastu, navodeći da joj on nije isplatio novac koji je zaradila od albuma "Labilna". Ona je napisala da je reper uskratio za 250.000 evra, kao i da za sve uredno postoje papiri koji dokazuju da je sve zaradila.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mire

11.04.2024 10:31

Ne mogu da vjerujem u ovo ali haj gdje ima vatre ima i dima. Kakva zvjezda macka riba je bila sami vrh ! Kakve hitove ima sta je sad ovo ?