MUŠKARCI POLUDELI ZBOG TEE TAIROVIĆ! Razrezi na sve strane, u ovakvom izdanju je još niko nije video!

Autor:

Zabava

11.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je imala neuobičajen stajling na nastupu.

MUŠKARCI POLUDELI ZBOG TEE TAIROVIĆ! Razrezi na sve strane, u ovakvom izdanju je još niko nije video!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Tea Tairović neretko ima izazovne odebne kombinacije koje nosi na svojim tezgama, a sada je toaleta koju je rešila da obuče privukla dosta pažnje. Naime, folkerka je bila u trakastoj haljini koja je bila poprilično slobodna, pa su muškarci sa posebnom pažnjom gledali u pevačicu dok je igrala na sceni u Tuzli.   

Foto: Instagram printscreen

Tea Tairović

 

Posebnu koreografiju uz pesmu "Španija i Argentina" sa igračima koji u rukama drže bele zastave - kao poruku mira koju šalje, odigrala je, ali bosa na nastupu u Tuzli. 

Inače, pevačica je nedavno imala povredu, zbog čega je završila u bolnici. Ona se pojavila na nastupu sa gipsom na ruci, otkrivši da je nedavno doživela povredu. Na svom Instagram nalogu, Tea je ohrabrila svoje pratioce rečima da se brzo oporavlja i da se spremaju za nezaboravnu zabavu.

Foto: Instagram printscreen

Tea Tairović

 

- Prvi put za svojih nepunih 28 godina slomih ruku, ali vi znate da se vaša balerina ne predaje i ne prenemaže .Nekako, svake godine pred album mi se desi ponešto loše, a ovog puta je sve išlo neočekivano glatko, da sam se prosto uplašila (kad ono, međutim) neka, dobro je ovo – protiv malera. Šalu na stranu, povreda nije strašna, brzo se oporavljam i zato se dobro spremite za Orašje, Kumanovo, Pariz, Tuzlu, da igrate i pevate kao nikada do sada (ako mogu ja, možete i vi) - napisala je ona uz svoju fotografiju i dodala:

- Ne odustajte… neko to negde gore možda gleda, piše… Voli vas T“.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading