EVO KAKO SE PONAŠA SRBIJA KOJA JE PROTIV NASILJA! Napad na aktiviste SNS, udaranje, pretnje, a onda srednji prst! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.04.2024

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilje protiv Srbije je prikladnije ime!

EVO KAKO SE PONAŠA SRBIJA KOJA JE PROTIV NASILJA! Napad na aktiviste SNS, udaranje, pretnje, a onda srednji prst! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Opozicija se skriva iza slogana "Srbija protiv nasilja", ali nije uspela da obmane građane Srbije.

Analiza aktivnosti opozicije i njenih pristalica koji se okupljaju oko navodne borbe protiv nasilja u proteklim mesecima pokazala je suprotno - podsticanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje. Nedavni fizički napadi na četiri aktivistkinje SNS-a dok su obavljale legitimne stranačke aktivnosti jasan su dokaz da je nasilje jedina politika i metod koji opozicija poznaje, ironično okupljena pod nazivom liste 'Srbija protiv nasilja'.

Neprimereno ponašanje srpske opozicije je primećeno i u Narodnoj Skupštini. Osim vređanja, udaranja, psovanja i skandaloznih izjava upućenih tadašnjem predsedavajućem profesoru Stojanu Radenoviću, predstavnici opozicije će ostati upamćeni i po tome što su krali toalet papir iz skupštinskog toaleta i bacali ga tokom zasedanja Skupštine.

Sada se ta agresija ponovila na ulicama, gde pristalice i aktivisti "Srbije protiv nasilja" upadaju u info-štandove SNS-a i napadaju, vređaju i udaraju aktiviste SNS-a koji mirno stoje na ulici i obavljaju svoje aktivnosti.

Jedan takav sraman primer je prikazan na video-snimku ispod.

 

 

Njihov program za predstojeće beogradske izbore očito je zasnovan na nasilju i agresiji, ali ono što je ovih dana upečatljivo jeste i kontantna borba da li žele ili ne žele da izađu na izbore, kao i da li bi spojene ili odvojene, a posebno je interesantno da su upravo oni tražili izbore. Više pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading