SVE LJUBAVNE TAJNE VERICE RAKOČEVIĆ I VELJKA: Drugarice mi zameraju....

Autor:

Zabava

07.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ključ njihove uspešne ljubavi!

SVE LJUBAVNE TAJNE VERICE RAKOČEVIĆ I VELJKA: Drugarice mi zameraju....

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakocević i Veljko Kuzmancević

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmačevićem gostovali su u jednoj emisiji,a Verica je na samom početku progovorila o svom instiktu, jer je njena objava na društvenim mrežama privukla veliku pažnju.

- Pratiti svoj instinkt i u privatnom životu i poslovnom, meni je moj instinkt rekao da je Veljko jedan savršen muškarac i idealan muž, a onda mi je instinkt rekao da idemo oboje u Švedsku, da će ovo što se radi na Zlatiboru biti jedan paket. Ja sam sve to objedinila u jednu modernu kolekciju. Instinkt mi kaže da to treba da prođe jako dobro - rekla je Verica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Veljko je otkrio da li se nekad premišljao u njihovom odnosu. 

- Ja se nikad ne premišljam, ja idem srcem i emocijom. Uvek me košta kad sam srčan i ne slušam mozak, idem težim putem , ali to je samo tvoj put - rekao je Veljko.

Njih dvoje su otkrili da jedno drugo u svemu prate. 

- Tako živimo od prvog dana, svaki dan smo zajedno, naravno da gledamo da radimo sve zajedno to je simbioza kreativnosti i ljubavi na delu - rekao je Veljko.

- To je jako lepo što je on rekao, ja se trudim da ovo što radim bude umetnost iako je velikim delom biznis, način na koji pravim kolekcije ne povlađuje trendu, svet bi bio mnogo lepši da radimo srcem i umetnošću nego da se gleda kroz novac. Jako je lepo kada radite sa nekim koga volite, evo mi imamo sada taj Getemburg, zaista mi smo pozvani od ljudi da dođemo. Drugarica mi zamera što stalno hvalim muža - rekla je Verica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading