PRIJA ŠOKIRALA NOVOSAĐANE! Ovako izašla na binu, svi gledali samo u jednu stvar!

Autor:

Zabava

07.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veče pre toga pevačici je jedan od gostiju na koncertu bila koleginica Barbara Bobak, koja ju je iznenadila dobrodošlicom tako što je spakovala čvarke, pivo i još nekoliko stvari, koje su Priji uručene na bini.

PRIJA ŠOKIRALA NOVOSAĐANE! Ovako izašla na binu, svi gledali samo u jednu stvar!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović pojavila se prekjuče u hali Spens u Novom Sadu u nikad izazovnijem izdanju kad je na scenu izašla u halterima! Ona je spremila odevnu kombinaciju koja je sve iznenadila s obzirom na to da je publika navikla da je vidi u raskošnim toaletama, koje je doskoro menjala svake večeri na koncertima. Aleksandra je pokazala i svoju divlju stranu, pa je tako nekoliko pesama otpevala seksi obučena, a snimci su zapalili društvene mreže.

Republika

Foto: Republika

 

 


Veče pre toga pevačici je jedan od gostiju na koncertu bila koleginica Barbara Bobak, koja ju je iznenadila dobrodošlicom tako što je spakovala čvarke, pivo i još nekoliko stvari, koje su Priji uručene na bini. Aleksandra je u Novom Sadu rasprodala tri koncerta u hali Spens, a pred početak spektakla objasnila je da nije mogla ni da sanja da će ovoliki uspeh da joj donese prethodna, kao i ova, godina.

Foto: Instagram printscreen

Prija u halterima u Novom Sadu

 


- Mnogo mi je drago što sam tri puta u hali Spens. Meni je ovo period koji ću da pamtim ceo život. Neverovatno je šta mi se sve desilo u poslednjih nekoliko meseci, mogu da kažem i u poslednje dve godine. Ovoliko koncerata je nekad za mene bio samo san, a sada je to sve na javi. Ponosna sam na sve što sam postigla, na porodicu koja je od prvog mog koraka uz mene, a i na kolege koji su nesebično pokazale da su kolegijalni, jer je apsolutno svako ko je dobio poziv hteo da zapeva sa mnom na scenama širom regiona. Naravno, bez moje sjajne publike, sve ovo i ne bi bilo moguće - rekla je Aleksandra prisutnima, pa je ponovo bila na ivici suza.

Foto: Instagram printscreen

Prija u halterima u Novom Sadu

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading