SUD DONEO ŠOKANTNU ODLUKU O BOKIJU 13: Izdato zvanično saopštenje, ovo je razlog UKIDANJA PRESUDE!

Autor:

Zabava

03.04.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boki 13 je oslobođen svih krivičnih dela.

SUD DONEO ŠOKANTNU ODLUKU O BOKIJU 13: Izdato zvanično saopštenje, ovo je razlog UKIDANJA PRESUDE!

Foto: printscreen/youtube.com/Televizija 24

Apelacioni sud u Skoplju doneo je odluku da se Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, ukida presuda za krivično delo prevare. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na medijsku praćenost slučaja i značajnu ulogu koju je Jovanovski imao u javnom životu.

Nakon žalbi koje je podneo Jovanovski's pravni tim, Apelacioni sud je doneo odluku da mu se više ne stavljaju na teret krivična dela pranja novca i imovinske koristi. Ova odluka je usledila nakon održane javne sednice i razmatranja spisa, žalbi i predloga Višeg javnog tužilaštva Skoplje, kao i usmenih navoda iznetih na javnoj sednici.

Apelacioni sud je izdao zvanično saopštenje:

Republika

Foto: youtube.com/Telma TV

Boki 13

 

Apelacioni sud u Skoplju obaveštava u interesu javnosti i medija da je postupanje po krivičnom predmetu KOKŽ-153/22, javnosti poznatom kao „Međunarodna unija“, nakon održane javne sednice i razmatranja spisa u g. predmet, presuda, žalbe, predlog Višeg javnog tužilaštva Skoplje, kao i usmeni navodi izneti na javnoj sednici, 24.01.2024.godine, a nakon konsultacija i glasanja 02.02.2024.godine doneli su delimično presudu. uvažavajući žalbe Osnovnog javnog tužilaštva za gonjenje organizovanog kriminala i korupcije Skoplje i okrivljenog M.J. od S. na način da je presudom Osnovnog krivičnog suda Skoplje KOK br.49/20 od 07.04.2022. godine:

Istovremeno, Apelacioni sud u Skoplju je rešenjem usvojio žalbe okrivljenih B.J., J.E., H.B. i okrivljenog pravnog lica M.S., svi iz S. a povodom žalbe i po službenoj dužnosti presuda Osnovnog krivičnog suda Skoplje KOK.br.49/20 od 04.07.2022.godine iz stava I izreke u odnosu na okrivljenog B. J. iz S., za krivično delo Prevara iz čl.247 stav 4 v.v. stav 1. i k.v.čl.45.KZ i krivično delo pranje novca i druge imovinske koristi iz krivičnog dela iz čl.273.stav 1.KZ.

Ovako doneta odluka biće u celini objavljena na sajtu suda u roku određenom Zakonom o upravljanju kretanjem predmeta u sudovima”, dodaje se u Apelaciji, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading