POZNATI VODITELJ PONOVO POSTAJE DEDA: Radosne vesti u domu Vanje Bulića!

Autor:

Zabava

03.04.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanjin sin čeka dete sa svojom suprugom!

POZNATI VODITELJ PONOVO POSTAJE DEDA: Radosne vesti u domu Vanje Bulića!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vanja Bulić

Poznati voditelj Vanja Bulić postaće deda po drugi put. Njegova snajka Marija i sin Ognjen, poznati odbojkaš i trener, čekaju prinovu, saznaje "Pink.rs". Oni su se venčali početkom juna prošle godine, a Ognjen je Mariju zaprosio na nesvakidašnji način. Poznato je da je on odbojkaški trener dug niz godine, te je odlučio da za najbitniji dan u njegovom životu njegova prva i poslednja selekcija koju je trenirao budu sa njim kada je zaprosio prelepu Mariju.

Republika

Foto: ATA Images

Vanja Bulić ponovo postaje deda

Svadba je bila nesvakidašnja, slavilo se od jutra do mraka, a Marija i Ognjen su blistali i sve vreme igrali i pevali sa gostima. Nakon samo par meseci od svadbe, Ognjen i Marija su saznali da postaju roditelji, a to su vešto krili od svojih najbližih nekoliko meseci, da bi nakon toga objavili vest koja je sve oduševila.

Pol bebe nisu znali do pre par dana, kada su im Ognjenov brat blizanac Ivan, kumovi i prijatelji organizvali iznenađenje, a naravno prisutni su bili njihovi roditelji. Naime, oni su se okupili u jednom prestoničkom parku, a svako je imao svoj zadatak.

Dok je Ivan bacao loptu koju je Ognjen trebalo da smečira, kuma je puštala konfete, a Marija je otvorila kutiju u kojoj su bili baloni. Ognjen se u jednom momentu čak obratio svom ocu Vanji i pitao ga kako da udari loptu, što je mnoge nasmejalo.

Na oduševljenje svih pristunih, konfete, baloni su bili roze boje, a Ognjen i Marija su poleteli jedno drugom u zagraljaj presrećni jer će dobiti devojčicu, preneo je gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading