PRIJAVLJENA DEVOJKA BAKE PRASETA: Skandalozan snimak Anje Bla zabranjen na INTERNETU, ona besna kao ris!

Autor:

Zabava

03.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Anje Bla je TikTok obrisao zbog brojnih prijava, koje je dobila.

PRIJAVLJENA DEVOJKA BAKE PRASETA: Skandalozan snimak Anje Bla zabranjen na INTERNETU, ona besna kao ris!

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je uzburkao javnost svojim izjavama o bankrotu koji je navodno doživeo zbog kocke. Međutim, kako je kasnije otkrio, istina je sasvim drugačija. Ilić je istakao da je prodaja njegove kolekcije automobila bila motivisana željom da pomogne u humanitarne svrhe, te da je dao na desetine hiljada evra u dobrotvorne svrhe.

Anja Bla, njegova devojka, najpre ga je otpratila sa društvenih mreža, a potom je sve demantovala, pa odlučila da ponizi fanove, koji su komentarisali njene klipove, međutim, sve joj se obilo o glavu.

Naime, ona je snimila TikTok video, u kom je pričala na temu ljubomore, a kako je neprestano vređala, pomenuta društvena mreža joj je isti obrisala, što je i sama Anja potvrdila putem svog Instagram profila:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/anjablaa

Anja Bla

- Tiktok mi je obrisao video u kojem sam pojedince koji su se radovali našem raskidu i propadanju nazvala jadnicima, poremećenim i bolesno ljubomornim ljudima. Tako da vam putem Instagrama još jednom kažem, a ste bolesni i poremećeni ako se radujete tuđoj nesreći. Nikada nećete biti ni srećni ni uspešni dok ste toliko zavidni. Iskreno, ništa dobro i ne zaslužujete u životu - napisala je Anja Bla putem svog Instagram profila.

Ovo nije prvi put da Bakina devojka vređa korisnike društvenih mreža, zbog čega joj svakodnevno prijavljuju kontent, a čini se da mlada influenserka još uvek nije naučila da se nosi sa negativnim komentarima, pa na svaki mora da odgovori i uzvrati istom merom, zbog čega je sada sankcionisana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading