PEVAČICA OTKRILA KAKO ĆE DANKA BITI PRONAĐENA: Preduzela HITNE MERE, slomila se kada je videla OVU FOTKU devojčice!

Autor:

Zabava

01.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić uputila emotivnu poruku!

PEVAČICA OTKRILA KAKO ĆE DANKA BITI PRONAĐENA: Preduzela HITNE MERE, slomila se kada je videla OVU FOTKU devojčice!

Foto: Tanjug, Facebook

Region danima bruji o nestanku devojčice Danke Ilić (2), zbog koje se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem "Pronađi me", popularno nazvan "Amber alert". Podsetimo, mala Danka Ilić nestala je pre nedelju dana dok je navodno sa majkom i bratom bila u vikendici u Banjskom Polju. Kako je rečeno, dete je nestalo dok je majka sinu davala vodu.

 

Tim povodom se sada oglasila pevačica Maja Nikolić, koja je poznata kao vrlo empatična i požrtvovana majka. Maja je na Instagram profilu objavila status kojim je uputila molitve da se mala Danka prođe što pre. 

- Gospode, spasi malu Danku! Pomolimo se svi zajedno, dragi moji svaki dan, više puta i mala Danka će biti pronađena - napisala je Maja Nikolić na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Maja Nikolić o Danki Ilić

Podsetimo, specijalistički timovi MUP-a pretražili su prethodnih dana okolinu kuće kod koje je devojčica nestala, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se devojčica tu nalazila. Helikopteri MUP-a nadletali su širu oblast mesta nestanka devojčice. MUP nastavlja operativni rad.

26. mart - Mala Danka nestala dok je sa majkom i bratom (3) bila u Banjskom Polju, odakle je Ivana rodom. Aktiviran sistem "Pronađi me", pokrenuta je opsežna pretraga Banjskog Polja i okoline. Osim policije, u pretragu terena uključili se dronovi, psi i helikopteri. Otac i majka nestale devojčice prvi put dali izjavu u policiji u Boru, nakon čega su pušteni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading