SIN DRAGANE MIRKOVIĆ BESAN KAO RIS: Hitno oglašavanje OTKRIVA ŠOK ISTINU u jeku RAZVODA!

Autor:

Zabava

31.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Dragane Mirković otkrio istinu!

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ BESAN KAO RIS: Hitno oglašavanje OTKRIVA ŠOK ISTINU u jeku RAZVODA!

Foto: Instagram.com

Marko i Toni

Danas je popularna pevačica Dragana Mirković šokirala javnost kada je putem svog Instagram profila otkrila da je njena ćerka, Manuela, žrtva sajber nasilja. Nepoznata devojka se predstavlja kao Manuela i vodi lažne profile na društvenim mrežama, što je izazvalo veliku zabrinutost u porodici Mirković.

Ovo nije ostalo neprimećeno ni od strane Draganih sinova. Marko Bijelić se takođe oglasio na Instagramu, stajući u odbranu svoje sestre. On je jasno istakao da je profil na koji sumnjaju da pripada Manueli lažan, te je time podržao majčinu inicijativu da istraži ovaj slučaj sajber nasilja.

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić Instagram

 


Dragana je naglasila da se ova prevara smatra krivičnim delom, što je dodatno pojačalo ozbiljnost celog slučaja.

Pevačica je istakla da se već duže vreme jedna devojka predstavlja kao njena ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima putem lažnih profila na Instagramu i Facebooku. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju i zabrinutost javnosti, dok je Manuela istakla da ima isključivo zaključane profile na društvenim mrežama, te da su svi drugi lažni.

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković Instagram

 


Ovaj slučaj pokazuje koliko je važno voditi računa o internet identitetu i bezbednosti na društvenim mrežama, posebno kada su u pitanju javne ličnosti i njihove porodice.

Nadamo se da će ovaj slučaj podstaći nadležne institucije da ozbiljno shvate sajber nasilje i preduzmu odgovarajuće korake kako bi se zaštitila privatnost i sigurnost korisnika društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading