OVO JE BRENINA NOVA SNAJKA! BOBINA REAKCIJA SVE OSTAVILA U ŠOKU! Evo kako se slažu! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerkin naslednik voli kad je samo veselo!

OVO JE BRENINA NOVA SNAJKA! BOBINA REAKCIJA SVE OSTAVILA U ŠOKU! Evo kako se slažu! (FOTO)

Foto: ATA Images, ST/Vladimir Lukić

Sin pevačice Lepe Brene Viktor Živojinović pokazao je novu devojku tokom proslave svog 26 rođendana, a sve je iznenadilo to koliko se ona dobro slaže sa Bobom Živojinovićem, koji se na proslavi od nje nije odvajao! Naime, on je sve vreme nazdravljao sa budućom snajkom, što se može videti na snimcima koji su počeli da kruže društvenim mrežama, a svaku priliku je koristio da drži zdravicu. 

Foto: Instagram printscreen

Viktor i Brena na proslavi

 

Snimke sa proslave takođe je objavio i dečko Milice Todorović, pa su i njemu u inboks stizale poruke od ljudi upravo sa pitanjem da li je to nova Brenina snajka. 

Nije poznato ko je devojka na snimcima, ali sudeći po odnosu sa njegovom porodicom, lepa devojka već "duže u familiji" Živojinović.

Foto: Instagram printscreen

Viktor i Brena na proslavi, sa njegovom devojkom i Bobom

 

Nakon rođendanske pesmice mikrofona se latila i Brena koja je zapevala svoj veliki hit "Luda za tobom" i atmosferu dovela do usijanja. Ona je inače više puta u medijima pričala da decu pušta da maksimalno sami donose svoje odluke, ali da kao roditelj ume da se umeša kad treba.

Uvek sam smatrala da je dete kao mlado drvo koje kada posadite privežete pored dva drvena stuba pa se priveže sa gumom, da ga ne privlači previše ni na jednu ni na drugu stranu. Tom drvetu ili tom detetu treba dati ljubavi, snage, motivacije da izdrži sve ono što će život da mu donese. Mi našu decu ne možemo da zaštitimo od padova ali je važno naučiti ih da ustanu. Onog trenutka kada postanu stabilni i jaki, roditelji se smire. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading