Kakva završnica Kopaonik Music Week-a! Čola i Brena zajedničkim nastupom ispisali nove stranice muzičke istorije, Brena priznala: "Ostvarila mi se životna želja"!

Autor:

Zabava

17.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sa prvim tonovima uvodne numere atmosfera je eksplodirala!

Kakva završnica Kopaonik Music Week-a! Čola i Brena zajedničkim nastupom ispisali nove stranice muzičke istorije, Brena priznala: "Ostvarila mi se životna želja"!

Foto: IM Live Production

"Mjerkam te mjerkam" numera je kojom je Zdravko Čolić sinoć otpočeo spektakularan koncert u okviru Kopaonik Music Week festivala kojim se zvanično zatvorila muzička sezona na najpopularnijoj domaćoj planini.

Republika

Foto: IM Live Production

Zdravko Čolić

Već sa prvim tonovima uvodne numere atmosfera je eksplodirala - bilo je jasno da će ovo biti jedna od najboljih žurki ikada, dok je Čola šeretski i sa energijom kojoj bi pozavideli i mladići u ranim dvadestim, sa lakoćom pevao gotovo tri sata.

Ređali su se hitovi "Čija je ono zvijezda", "Sto dukata", "Ničeg nije bilo između nas", „Produži dalje“, „Čaje šukarije“, „Ti si mu krvi“ i drugi, a prava pometnja nastala je kada se omiljenom pevaču na ovim prostorima na bini pridružila niko drugi do - Lepa Brena! Njih dvoje su sinoć, na opšte iznenađenje svih prisutnih, zajedno otpevali veliki hit "Pusti pusti modu" i ispisali nove stranice muzičke istorije.

"Ostvarila mi se životna želja" - vidno emotivna bila je Brena, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzima i ovacijama.

SKYMUSIC se i ovoga puta potrudio da čitav nastup bude propraćen neverovatnim svetlosnim i audio-vizuelnim efektima, što je doprinelo ionako fantastičnoj atmosferi - publika je tokom cele večeri pevala uglas s Čolom i igrala, a nakon zvaničnog završetka nastupa, višeminutne ovacije i skandiranje njegovog imena, navele su popularnog pevača da se vrati na bis i otpeva još nekoliko svojih najvećih hitova.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ovde:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

17.03.2024 15:16

Istorijsko vece?!?!?! Vrhunac kica, podizanje noge, milovanje, a falsiranje do neba. Ova najezda estrade i pomama publike slikovit je dokaz one poznate " hleba i igara" dok za to vreme globalisti stezu obruc i uvlace cocecanstvo u najmracniji totalitarizam. Neka, tako i trebq, jos jedna i jos jedna pandemija, zatvaranje, sve sto moze da smanji brojku na zlatnu milijardu. Pa iskreno receno ovakav covek i ne treba da opstane, sveli su nam zivot na rijaliti, farme, starlete, plasticne lutke sa naduvanim usnama, grudima, dupetima i smanjenim mozgom. Stvarno je ovaj koncert i ovo vreme istorijsko, imate pravo.