KUĆNI VIDEO NAŠEG FOLKERA PROCURIO U JAVNOST: Šok kadrovi Darka Lazića, OVAKVOG ga niste videli!

Autor:

Zabava

30.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić u do sada neviđenom izdanju!

KUĆNI VIDEO NAŠEG FOLKERA PROCURIO U JAVNOST: Šok kadrovi Darka Lazića, OVAKVOG ga niste videli!

Foto: printscreen/RTV PINK

Poslednjih dana internetom kruži snimak koji je izazvao lavinu komentara, a u fokusu pažnje je pevač Darko Lazić. Naime, Darko je napravio večeru i nosio je tanjir svojoj supruzi, dok ju je ona snimala.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste Darkov stajling - siva majica sa cvetovima i uska teget trenerka. Odmah su se proširile polemike da li je u ženskoj odeći ili je to ipak muški komad garderobe, što je izazvalo burne reakcije korisnika društvenih mreža.


Komentari su se samo nizali - od šaljivih do ozbiljnih. "Druže, šta je ovo, skini molim te", "Sve i da je po kući, ovo je pakleno", "Ugušiću se od smeha", "Ipak je do kraja dostojanstveno izneo svoj stajling", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama. Neki su čak izrazili sumnju da je ovo možda novi trend koji još uvek nije zaživeo širom javnosti.

Foto: Instagram.com

Darko Lazić Instagram

 


Podsetimo, Darko Lazić je prošle godine stupio u brak sa Katarinom, a njihovi zajednički trenuci redovno se objavljuju na društvenim mrežama. Ova polemika oko stajlinga samo je jedan od trenutaka koji su privukli pažnju javnosti.

Ovaj događaj dodatno je upečatljiv jer je došao nakon što je vest o tajnom veridbi Darkove majke odjeknula javnošću. Sve u svemu, Darko Lazić i Katarina i dalje su u centru pažnje, ali ovoga puta zbog neobičnog stajlinga koji je izazvao živopisne reakcije na internetu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading