SLOBA NADRLJAO ZBOG DARE! Obrisali mu pesmu zbog autorskih prava, ona vrištala od smeha!

Autor:

Zabava

30.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka pokazala da ne da na sebe!

SLOBA NADRLJAO ZBOG DARE! Obrisali mu pesmu zbog autorskih prava, ona vrištala od smeha!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Dara Bubamara i Sloba Radanović nekada su bili u odličnimo odnosima, a sada se pokrenula velika polemika. Naime, Bubamara besni na Slobu jer je navodno preoteo pesmu koju je ona ranije već snimila sa kolegom Željkom Nikolićem.

Foto: ATA Images

Dara i Sloba Radanović

 

Sloba je numeru "Infarkt duše" nedavno premijerno prikazao, a svega nekoliko minuta nakon što je sporna pesma izašla na njegovom Jutjub kanalu, obrisana je. 

Tim pobodom Dara se oglasila na svom Instagram profilu, te poslala poruku Slobi i njegovom timu.

Foto: Instagram printscreen

Dara objavila sve na Instagramu

 

- Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana - napisala je Dara uz fotografiju skrinšota na kom se vidi da je pesma obrisana, pa dodala: 

- Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dara objavila sve na Instagramu

 

Podsetimo, Dara je tokom jučerašnjeg dana kompozitora Gorana Raleta Ratkovića optužila za krađu numere, te mu najavila tužbu, a zbog pesme to je povuklo i sukob sa kolegom sa estrade.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duse", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođacka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadleznog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Želika Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačar pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading