ODREĐEN PRITVOR NOVAKU RADINU: Hitno saopštena odluka izazvala totalnu pometnju na ESTRADI, menadžer ostaje IZA REŠETAKA!

Autor:

Zabava

29.03.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno hapšenje estradnog menadžera u Beogradu izazvalo je totalnu pometnju na estradi.

ODREĐEN PRITVOR NOVAKU RADINU: Hitno saopštena odluka izazvala totalnu pometnju na ESTRADI, menadžer ostaje IZA REŠETAKA!

Foto: Instagram.com pritnscren/novak_radin

Novak Radin

Estradni menadžer Novak Radin uhapšen je u Beogradu pre tri dana pod sumnjom da je neovlašćeno držao 43,17 grama kokaina, kao i pištolj i municiju. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, Viši sud odredio mu je pritvor do 30 dana kako bi sprečio ponavljanje krivičnog dela za koje se tereti, prenosi Telegraf.

Kod Novaka Radina pronađeno je 43 grama kokaina, a takođe je otkriveno da je neovlašćeno držao pištolj i municiju, za šta nije imao dozvolu. Ova neobična situacija dodatno je produbila istragu i privukla pažnju javnosti.

U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra, saznaje gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Instagram.com/novak_radin

Novak Radin

 

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Novak Radin je saslušan zbog sumnje da je neovlašćeno držao opojnu drogu kokain, kao i oružje i municiju. Tokom saslušanja, osumnjičeni je negirao krivično delo i izneo svoju odbranu, dodatno zakomplikovavši ovaj slučaj.

Novak Radin je poznat po saradnji sa brojnim poznatim ličnostima, uključujući Jelenu Karleušu, Šaku Polumentu, Teodoru Džeferović i Nenada Aleksića Ša. Njegova uloga estradnog menadžera dodatno je skrenula pažnju javnosti na ovaj slučaj.

Inače, kako je Republika saznala, Novak Radin je svojevremeno imao vrlo turbulentan period u životu, te je tako zbog eksklozije bombe izgubio prst. Na fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram, jasno se vidi da Radinu fali deo malog prsta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading