SLOBU NAPALI DA JE POKRAO DARU BUBAMARU! Ratno stanje na estradi, pevačeva supruga se HITNO oglasila! ŠOK!

Autor:

Zabava

28.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica zbog krađe pesme!

SLOBU NAPALI DA JE POKRAO DARU BUBAMARU! Ratno stanje na estradi, pevačeva supruga se HITNO oglasila! ŠOK!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara optužila je svog kolegu Slobu Radanovića, s kojim inače ima duet, da joj je ukrao pesmu. Naime, kako je istakla, ona je pesmu sa Željkom Nikolićem otpevala na nagovor pokojne hitmejkerke Marine Tucaković, međutim, ostala je šokirana što je Radanović sada prisvaja kao svoju.

Šokirana sam, juče me zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: "Molim te dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom". Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - rekla je Dara Bubamara za Informer, a onda se oglasio i Futa, suprug pokojne Marine Tucaković:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dara Bubamara optužila Slobu Radanovića za krađu pesme

Ne znam ni ko je Sloba, ni ko je Jelena. Raleta znam i Marinu znam naravno. Ne znam šta su radili, nisam u toku, niti znam koja je pesma. To će sve odraditi moja ekipa koja je angažovana da se bavi zaštitom autorskih prava. Stvarno ne znam o čemu se radi, ni ko je prodao pesmu, ni ko je kupio - rekao je Futa za pomenute medije.

Nakon optužbi da je navodno ukrao pesmu koju su već platili njegove kolege, oglasila se Slobina supruga Jelena, koja je istakla da je Radanović uredno platio prava na pesmu od autora pre nego što ju je snimio.

- Stvarno ne želimo da komentarišemo takve stvari, a i nema šta. Sloba nije mogao da otpeva pesmu da je nije uredno platio, odnosno prava od autora. Ti detalji moraju da se provere sa autorima, mi smo uredno platili pesmu. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena, supruga Slobe Radanovića se oglasila nakon optužbi

Kako je dalje istakla Radanovićka, ona sumnja da neko pokušava da preko njenog supruga potencijalno dođe do "trenutne slave". 

- Videla sam natpise, ali opet kažem, stvarno nema šta da se komentariše. Sloba je platio pesmu i snimio, nije mogao da je snimi da je nije kupio i uostalom ne bi ja najavio. Zaista ne znam šta se tu dešava, i da li neko nešto pokušava, ali mi smo mirni, znamo da smo sve uredno uradili. Ne znam detalje, autori su Rale Ratković i Marina Tucaković, ne znam šta se sa tim pesmama dešava - zaključila je Jelena, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ena

03.04.2024 19:04

Jadni oni,nista ne znaju. Ne zna da je Dara vec otpevala tu pesmu.