SKANDALOZNO! Parče pice kod Doma omladine sada košta neverovatnih 400 dinara, građani u šoku!

Autor:

Vesti

28.03.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupo parče pice izaziva bes građana

SKANDALOZNO! Parče pice kod Doma omladine sada košta neverovatnih 400 dinara, građani u šoku!

Foto: shutterstock

Kaprićoza


Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz picerije kod Doma omladine u Beogradu, gde je cena parčeta pice iznosila čak 400 dinara.

Ova visoka cena izazvala je burne reakcije među sugrađanima, koji su se žalili na nagli porast cena u ovoj piceriji. Mnogi su se prisetili vremena kada je parče pice koštalo samo 100 dinara, dok su se drugi čak setili da je cela pica nekada bila 300 dinara.



Jedan od komentara na društvenim mrežama istakao je da je cena parčeta pice bila 100 dinara pre nekoliko godina, te da je nakon privremenog zatvaranja objekta cena porasla na 150 dinara, a od tada neprestano raste. Drugi korisnik se setio vremena kada je cela pica bila 300 dinara, što je dodatno istaklo nagli porast cena u ovoj piceriji.

Jedan od sugrađana izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da je cena parčeta pice 400 dinara, dok je samo nekoliko metara dalje cena istog proizvoda svega 120 dinara. Ova razlika u cenama dodatno je podgrejala nezadovoljstvo među potrošačima, koji smatraju da visoka cena parčeta pice od 400 dinara nije opravdana ni povećanim troškovima zakupa lokacije.


Iako je jedan korisnik pokušao da opravda visoku cenu parčeta pice navodeći da je zakup lokacije čak 2.500 evra, drugi sugrađani nisu prihvatili ovaj argument, ističući da im to nije obaveza. Ova diskusija dodatno je naglasila nezadovoljstvo građana i izazvala dodatnu pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SUgrađanka

28.03.2024 23:29

Kad prestanemo da placamo bahatost ugostitelja bice parce ponovo 200 din. I na tome je zarada velika. Isto kao WC papir. Bio je 500 din sada ispod 200 din 10 rolni. Nemojte me zaje...

Odgovori 10 0