ZAPALJEN AUTO BUBE KORELIJA!

Autor:

Zabava

26.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar se dogodio u jutarnjim časovima!

ZAPALJEN AUTO BUBE KORELIJA!

Foto: youtube.com/printscreen

U jutarnjim satima danas, dogodio se požar na skupocjenom automobilu sarajevskog repera Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli. Požar je zahvatio njegov Audi Q8 u Kolodvorskoj ulici u Sarajevu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrdilo je da je muzičar prijavio oštećenja na automobilu, navodeći da je vatra oštetila levi retrovizor i leva vrata vozila. Iako požar nije bio velikih razmera i nije bilo potrebno angažovanje vatrogasaca, Kantonalno tužilaštvo je kvalifikovalo ovaj događaj kao "izazivanje opšte opasnosti", saznaje klix.ba.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bubacorelli

Buba Koreli

Reper Buba Koreli nije stran sudskim postupcima, pošto je 2019. godine osuđen na godinu dana zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Ovaj slučaj datira još od 2014/2015. godine, a Bubin advokat je potvrdio da je postignut sporazum o priznanju krivice. Sa osam meseci provedenih u pritvoru, Koreli se suočava sa preostalih četiri meseca kazne. Prema Krivičnom pravu Bosne i Hercegovine, postoji mogućnost da osobe osuđene na kaznu do godinu dana plate novčanu kaznu, a iznos od 100 maraka se pominje kao moguća suma.

Incident na nastupu u Nišu 2021. godine rezultirao je zabranom ulaska Bubi Koreliju i Džali Bratu u Srbiju. Nakon što je obezbeđenje navodno fizički napalo jednog od prisutnih, pokrenuta je peticija za zabranu njihovog ulaska u Srbiju.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading