SKINULA SE SANJA MARINKOVIĆ: Neće vam biti dobro od fotki u KUPAĆEM KOSTIMU, prizorom sa plaže ostavila sve BEZ DAHA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka pokazala vitku liniju!

SKINULA SE SANJA MARINKOVIĆ: Neće vam biti dobro od fotki u KUPAĆEM KOSTIMU, prizorom sa plaže ostavila sve BEZ DAHA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Sanja Marinković trenutno uživa na egzotičnoj destinaciji, gde se opustila na peščanoj plaži okružena morem i palmama. U crnom kupaćem kostimu istakla je svoju izvajanu figuru, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. Mnogi su komentarisali da voditeljka nikada nije izgledala bolje, a sama Sanja je podelila svoje oduševljenje lepotama koje je doživela na ovom raju na zemlji.

- Dovoljno je sunce za gladno srce! Svaka tačka na planeti koju krase sunce, pesak, raskošne boje, lakoća življenja i toplo more daju mi osećaj da je život ipak najlepša tura koju smo dobili na poklon svojim rođenjem. Hvala na prilici da uživam u čarima ove rajske tačke na zemlji - napisala je Sanja Marinković na Instagramu.

 

 

Njen crni kupaći kostim istakao je njenu vitku figuru, a mnogi su se divili njenom izgledu u petoj deceniji života. Sanja je pokazala da nega tela i redovna fizička aktivnost mogu doneti izvanredne rezultate čak i u zrelijim godinama.

Inače, poznato je da voditeljka popularne emisije na Pinku "Magazin IN" jako vodi računa o svom fizičkom izgledu, zbog čega redovno trenira i brine o ishrani, a rezultate često deli sa svojim pratiocima, koji svaku njenu objavu pažljivo isprate, pa je i nagrade lepim rečima i pozitivnim komentarima na račun njene vitke linije i izvajanog tela. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
миле

25.03.2024 13:37

стварно нам није добро!! склоните ове слике не плашите децу

Stojko

26.03.2024 20:09

Prizorom sa plaze Sanje Marinkovic plase djecu kao sto su nekad djecu plasili ciganima