VELIKO SLAVLJE U DOMU DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Okupili sve najbliže, voditeljka se obratila EMOTIVNOM PORUKOM! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka podelila emotivne kadrove iz Draganove kuće!

VELIKO SLAVLJE U DOMU DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Okupili sve najbliže, voditeljka se obratila EMOTIVNOM PORUKOM! (FOTO+VIDEO)

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljak Pinkovovog jutarnjeg programa Jovana Jeremić danas je sve iznenadila kad je rekla da nakon posla ide kod svog partnera Dragana Stankovića povodom važnom događaja, a da pored ćerke i roditelja kod njega dolaze njen bivši muž i njegova nova devojka. Jovana se sad oglasila putem svog Instagrama i otkrila da se radi o rođendanu Draganove majke. Ona je podelila nekoliko slika, snimak i opis koji nikog ne može da ostavi ravnodušnim. 

- Danas je rođendan ženi koja je rodila čoveka kog obožavam. Ona je žena koja je rodila mog lava, moju ljubav i čoveka koji je duša moje duše. Mog idealnog parnjaka, moje naličje, čoveka koji brine o meni, koji me voli i podržava. Moju polovinu, onu idealnu i najjaču. Svaka žena je srećna ako bar jednom nađe svoju idealnu polovinu i ako je svekrva voli. Ja sam ispunila ova uslova za sreću i to dva puta. Moja 2. svekrva! Da mi je živa i zdrava! Na mnogo ljetaja - napisala je Jovana uz fotografije koje je podelila iz Draganove kuće sa proslave. 

 

 

Inače, Jovana je danas bila glavna tema u medijima nakon priznanja da bivšeg muža sa devojkom vodi kod novog dečka. 

- Odlično sam.  Dragan je već sačekao mog ćaleta, bio je Dragan kod mojih. On sada čeka moju mamu i tatu, sada ćemo da se pridružimo Lea i ja... Ide i bivši muž sa svojom devojkom, svi idemo - rekla je Jovana, pa dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

- Ana Sević i ja smo dve najveće carice na srpskoj estradi, mnogo je volim i pozdravljam. Srela sam je u restoranu u onim danima kada sam s Draganom izlazila, donela mi je sreću. Ona je s Darkom Lazićem dobra kao ja s bivšim mužem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading