ŠOK-SCENA U EMISIJI SANJE MARINKOVIĆ: Pevačica se pojavila bez ZUBA, voditeljka reagovala!

Autor:

Zabava

23.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao!

ŠOK-SCENA U EMISIJI SANJE MARINKOVIĆ: Pevačica se pojavila bez ZUBA, voditeljka reagovala!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Dragana Radosavljević Cakana je svojim gostovanjem u emisiji kod Sanje Marinković pre skoro dve godine, izazvala veliku pažnju javnosti. Tokom emisije "Magazin In", Cakana je, rukama prekrivajući osmeh, otkrila da joj nedostaje jedan zub, što je izazvalo zabrinutost kod mnogih.

Sanja Marinković je istakla da je reč o problemu estetske prirode, ali i zdravstvenom, naglašavajući profesionalnost pevačice koja je uprkos tome ispoštovala domaćicu emisije. Ova scena iz emisije i dan danas se prepričava, što jasno govori o utisku koji je Cakana ostavila svojim stavom i ponašanjem.

- Ona sad ima problem estetske prirode, tačnije zdravstvene - poručila je Sanja tada, nakon što je Cakana trebalo da se nasmeje na jednu anegdotu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Cakana u emisiji "Magazin IN"

Gostujući u emisiji kod Sanje Marinković, Cakana je pokazala svoju profesionalnost i dostojanstvo. Iako je imala zdravstveni problem koji je mogao da utiče na njen samopouzdanje, ona je uspela da se nosi sa tim na veoma dostojanstven način. Njeno ponašanje u emisiji je pokazalo da je prava profesionalka koja ne dozvoljava da lični problemi utiču na njen rad i odnos prema publici i domaćinu emisije.

Republika

Foto: Republika.rs

Cakana

Njen primer može poslužiti kao podsticaj da se ohrabre i druge osobe koje se suočavaju sa sličnim problemima da ih ne doživljavaju kao tabu temu, već da aktivno traže rešenja i brinu o svom zdravlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading