ŠTA SE DESILO SA SLOBOM RADANOVIĆEM? Pojavio se ŠOK SNIMAK, ovakvog ga nikada niste videli! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović uhvaćen u vrlo zanimljivom izdanju!

ŠTA SE DESILO SA SLOBOM RADANOVIĆEM? Pojavio se ŠOK SNIMAK, ovakvog ga nikada niste videli! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sloba Radanović, jedan od najtraženijih pevača na našoj estradi, često je na meti medija i javnosti zbog svojih nastupa i putovanja. Njegove svirke su zakazane mesecima unapred, a van granica Srbije redovno nastupa, što za posledicu ima dosta vremena provedenog na aerodromima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nedavno se na Instagramu pojavio snimak Slobe Radanovića i članova njegovog benda na aerodromu u Frankfurtu, koji je iznenadio mnoge. Na snimku se vidi kako su umorni pevač i članovi benda prilegli na stolice i zaspali dok su čekali avion. Ono što je posebno zanimljivo jeste to što je jedini budan bio Slobin prijatelj, koji je iskoristio priliku da ih snimi i objavi snimak na svom profilu. Još zanimljivije je to što se čini da je i sam Sloba bio zabavan prizoru, s obzirom da je snimak "ripostovao" na svom Instagram profilu.

Sloba Radanović, inače poznat po energičnim nastupima i angažovanom radu, ovog puta je pokazao i svoju opušteniju stranu, što je izazvalo simpatije kod mnogih fanova. Njegova spontanost i prirodan odnos prema umoru i napornom radu su definitivno osvežavajući, posebno za javnu ličnost koja je uvek pod lupom javnosti.

 

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sloba Radanović

 

Sloba Radanović je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog privatnog i poslovnog života sa svojim pratiocima. Njegova iskrenost i otvorenost su mu doneli veliku popularnost, a ovakvi spontani trenuci samo doprinose tome da fanovi steknu još veći uvid u njegov svakodnevni život. Sloba je postao poznat i po tome što često deli delove svog putovanja i nastupa, što fanovima pruža priliku da ga bolje upoznaju i prate njegovu karijeru izbliza.

Iako je Sloba Radanović prepoznatljiv po svojim energičnim nastupima i angažovanom radu, ovaj neobičan prizor na aerodromu u Frankfurtu pokazao je njegovu opušteniju stranu. Njegova popularnost na društvenim mrežama i otvorenost prema fanovima čine ga jednim od najomiljenijih pevača na našoj estradi, a ovakvi spontani trenuci samo dodatno približavaju njegovu javnu ličnost publici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragi

24.03.2024 00:24

Ajde još malo hvalospeva o balvanu.