JOVANA JEREMIĆ DOBILA "ROLEX": Voditeljka pokazala POKLON u vrednosti od 20.000 evra!

Autor:

Zabava

22.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić dobila skupoceni poklon!

JOVANA JEREMIĆ DOBILA "ROLEX": Voditeljka pokazala POKLON u vrednosti od 20.000 evra!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je na poklon skupoceni sat marke "Rolex", koji je dugo priželjkivala.

Njegova vrednost je oko 20.000 evra, a Jeremićeva se odmah pohvalila svojim pratiocima putem Instagrama.

 

 

Mnoge je iznenadilo da poklon nije stigao od njenog novog dečka milionera, već od druge, njoj veoma važne osobe.

- Sve je ostvareno iz prethodnog plana: Stan u centru Beograda, najnoviji autmobil i Rolex. Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče, kad je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za svog prijatelja sve učinila - navela je Jovana i dodala:

 

 

- Rekla mi je večeras da poštovanje osnova svega i da me obožava jer sam čovek kad retko ko bi bio. Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i negujem ih, čuvam i volim. Svako treba da ima ženu svgo života, kao i muškarca koji jeste njen život. Mene su u 2023. pronašli svi i zahvalna sam Bogu na svim darovima. Jake, moćne, zadovoljne i zadovoljene, ostvarene i ispunjene žene su stub kuće, društva i države - napisala je voditeljka.

 

Inače, nedavno je Jovana istakla i svoj stav o poklonima za 8. mart, govoreći da ne voli da dobija cveće jer smatra da muškarci treba da ulože trud u odabir poklona.

 - Ne podnosim cveće, da muškarci ne mogu jeftino da se provuku za Osmi mart. I generalno, u životu, jer njihovo je da zarađuju pare. Moraju ženi da kupe adekvatan poklon. Sa cvećem žena ne može ništa, osim da ga baci u kantu posle trećeg dana. Bolje da joj kupi svilene čarape, više će koristi da ima. Šta je cveće, čemu to služi - objasnila je plavokosa voditeljka. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading