ISTINA O BRAKU NAŠE POZNATE VODITELJKE! Suprug joj je ČISTA MISTERIJA, a sada otkriveno šta se dešava iza zatvorenih vrata!

Autor:

Zabava

22.03.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata voditeljka otkrila istinu o njenom braku!

ISTINA O BRAKU NAŠE POZNATE VODITELJKE! Suprug joj je ČISTA MISTERIJA, a sada otkriveno šta se dešava iza zatvorenih vrata!

Foto: Instagram.com

Voditeljka i autorka emisije "RTS ordinacija" Marija Popović nedavno je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama iskrenu objavu o svojoj dugogodišnjoj vezi sa suprugom Milanom Popovićem, takođe voditeljem na javnom servisu. U svom statusu, Marija je istakla da u njihovom braku nije uvek sve mirno, već da su prisutni različiti talasi emocija, izazova i radosti.

"Vanila i biber!", započela je Marija svoj status, sugestivno opisujući dinamiku njihovog odnosa.

 

 

U nastavku je otkrila da njihov brak obiluje različitim emocijama - od svađa do ljubavi, od smeha do tuge, od strpljenja do nervoze. Ovaj iskreni prikaz njihove svakodnevnice oslikava realnost mnogih brakova, gde su prisutni različiti izazovi i radosti.

Čuvamo se, zvocamo, volimo se, grlimo se, svađamo se, smejemo se, šapućemo, deremo se, jurcamo, čekamo se, ne stižemo sve, putujemo, nerviramo se, umorimo se i nikada, nikada se ne lažemo! - napisala je lepa voditeljka. 


Završavajući svoju ispovest, Marija je citirala glumicu Jelenu Jovičić, zaključujući da "mirna voda smrdi, to je bara". Ovaj izrazit stav o mirnim odnosima može da bude inspiracija mnogima da prihvate dinamičnost i raznovrsnost emocija u partnerskim odnosima.

 

 


Nakon objavljivanja ovog statusa, mnogi pratioci su se identifikovali sa Marijinim rečima, izražavajući podršku i razumevanje za njenu iskrenost. Njena otvorenost o realnosti braka je naišla na pozitivne reakcije i pokrenula dublje razmišljanje o prirodi ljubavnih veza.

U ovom iskrenom statusu, Marija Popović je pokazala hrabrost da javno progovori o izazovima i radostima u braku, ističući da je ljubav kompleksna i da je suština u prihvatanju raznolikosti emocija koje proživljavamo sa voljenom osobom.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading