OVO JE BAJAGINA NOVA DEVOJKA: Razveo se nakon 33 godina BRAKA, a sad šeta tamnokosu CICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je osvojio srce proslavljenog muzičara nakon kraha braka!

OVO JE BAJAGINA NOVA DEVOJKA: Razveo se nakon 33 godina BRAKA, a sad šeta tamnokosu CICU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Momčilo Bajagić Bajaga, poznati muzičar čiji je privatni život oduvek bio predmet interesovanja javnosti, iznenadio je mnoge svojim iznenadnim razvodom od supruge Emilije nakon 33 godine braka. Nakon što je odlučio da stavi tačku na svoj brak, Bajaga je odlučio da promeni lokaciju stana u kom živi, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Paparaci su nedavno zabeležili trenutak kada je Bajaga primećen u društvu tamnokose dame u jednom beogradskom naselju, što je podstaklo spekulacije o njegovoj novoj ljubavnoj vezi. Komšije su otkrile da već godinu dana viđaju pevača u društvu pomenute žene, a jedan stariji čovek je primetio da Bajaga izgleda mladoliko i da se očigledno ne oseća u skladu sa svojim godinama.

U kafiću u blizini stana, takođe su potvrdili da često viđaju Bajagu u društvu nepoznate dame, ali da se njihovo ponašanje ne razlikuje od uobičajenog. Iako javnost nije upoznata sa identitetom ove misteriozne dame, komšije su istakle da je ona sasvim normalna žena, ali da nisu imali priliku da je ranije viđaju.

Momčilo Bajagić Bajaga se, nakon iznenadnog razvoda, povukao iz javnosti i nije želeo da komentariše svoj privatni život. Međutim, putem društvene mreže Fejsbuk, odlučio je da javno saopšti vest o okončanju svog braka, ističući da iako nije pristalica javnog iznošenja privatnih stvari, želi da se oglasi o toj temi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading