JEZIVO IZDANJE NATAŠE BEKVALAC OD KOG PODILAZI JEZA: Pevačica sva pobelela, svi se preplašili (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok izdanje popularne pevačice zabezeknulo je javnost!

 

 

Novosadska barbika, pevačica Nataša Bekvalac, odlučila je da napravi veliku promenu u svom izgledu, što je iznenadilo mnoge. Naime, na društvenoj mreži Instagram, pop zvezda objavila je snimak na kojem je pozirala u kameru i pokazala svoju transformaciju. Očigledno je da je zadržala plavu kosu, ali je skratila i ošišala šiške, dok su plava sočiva dodatno doprinela tome da bude gotovo neprepoznatljiva.

Inače, Bekvalačeva, koja je godinama prisutna na javnoj sceni, do sada nije pokazivala ovakvu transformaciju. Promena njenog izgleda izazvala je brojne reakcije među publikom, a mnogi se pitaju da li je ova promena vezana za potrebe snimanja spota ili nekog novog projekta.

Podsećanja radi, Hana Ikadinović, ćerka Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića, nedavno je napunila 17 godina, a pevačica joj je posvetila emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram. Nataša je podelila nekoliko fotografija sa Hanom - od najranijeg detinjstva, pa do tinejdžerski dana, a onda joj se obratila, te priznala i da je Ikodinović bio njena najveća ljubav.

Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa se i već 17 godian sa tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uslove. Najvrednije si što u životu imam, najbolja si ćerka na svetu, na svaki tvoj korak, zapamti na svaki, ja sam ponosna - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading