VODITELJKA OPET ŠOKIRALA! Izjava o deci napravila haos na mrežama! Jovana čvrsto stoji iza svojih reči!

Autor:

Zabava

21.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićka opet mnoge iznenadila svojim stavom.

VODITELJKA OPET ŠOKIRALA! Izjava o deci napravila haos na mrežama! Jovana čvrsto stoji iza svojih reči!

Foto: Instagram printscreen

Voditeljka Pinke televizije Jovana Jeremić kaže da su deca kao gosti u kući i da je najvažniji odnos onaj partnerski u svakoj porodici. Ona je to javno rekla, pa se na društvenim mrežama napravila prava pometnja. 

Ja sam žena koja traži mnogo pažnje, mnogo ljubavi, taktilnosti. Vrlo sam taktilna, volim da se grlim, da se ljubim, da se držim za ruke, da se mazim. Ja sam vrlo nežna zapravo i vrlo sam osetljiva - rekla je pevačica Goca Tržan, a onda je Jovana odlučila da joj uputi ove reči:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

Bravo, Goco. Odnos između muškarca i žene je najvažniji. Deca su rezultat ljubavi ili bi bar to trebalo da budu. Deca su gosti u kući. Partnerstvo je najvažnije i izvorište svega. 

Očekivano, ove reči su izazvale lavinu komentara u javnosti a mnogi smatraju da je ovaj stav potpuno pogrešan, te da ispred vlastite dece ne treba da se stavlja niko, pa ni partner, dok su drugi pomislili da se Jeremićeva samo pogrešno izrazila.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jovana Jeremić

 

Inače, nedavno je Jovana istakla i svoj stav o poklonima za 8. mart, govoreći da ne voli da dobija cveće jer smatra da muškarci treba da ulože trud u odabir poklona.

 - Ne podnosim cveće, da muškarci ne mogu jeftino da se provuku za Osmi mart. I generalno, u životu, jer njihovo je da zarađuju pare. Moraju ženi da kupe adekvatan poklon. Sa cvećem žena ne može ništa, osim da ga baci u kantu posle trećeg dana. Bolje da joj kupi svilene čarape, više će koristi da ima. Šta je cveće, čemu to služi - objasnila je plavokosa voditeljka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading