NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU! Pevačice davno zaratile, godinama se ne javljaju jedna drugoj na ulici!

Autor:

Zabava

21.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob traje predugo...

NE MOGU OČIMA DA SE GLEDAJU! Pevačice davno zaratile, godinama se ne javljaju jedna drugoj na ulici!

Foto: Printskrin/RTV PINK, ST/Nemanja Pančić

Pevačice i koleginice Lepa Lukić i Nada Obrić jako dugo imaju neraščišćene odnose, pa tako do danas kruže priče da ne mogu očima da se gledaju. 

Naime, one su navodno na ratnoj nozi od 1998. godine. Kraljica narodne muzike Lepa Lukić, iako je zašla u osamdesete, i dalje je aktivna na muzičkoj sceni. Prošlog leta izdala je novi album i napravila promociju, ali se mnoge kolege koje je očekivala nisu pojavile.

- Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku. Slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena da dođe - rekla je tim povodom Lepa Lukić.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nada obric

 

To je bilo dovoljno da krenu glasine kako dve pevačice, koje se poznaju dugi niz godina, nisu više u prijateljskim odnosima.

Međutim, dobri poznavaoci prilika na estradnoj sceni podsećaju da Lepa i Nada odavno imaju neraščišćene odnose.

Sve je krenulo kada je Lepa, za koju kažu da može da otpeva telefonski imenik i da to odlično zvuči, snimila pesmu "Dečja sudbina".

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić

 

"Zar ja mala da idem po sudu, i da slušam nečiju presudu, da me pita neki čika strani hoćeš tati ili svojoj mami", pevala je Lepa, a Nada je u jednom intervjuu iznela svoje kritičko mišljenje.

- Zblanula sam se i zgranula kada sam čula da je jedna Lepa Lukić, koju gledam kao sveca u ovom poslu, sebi dozvolila da peva pesmu u kojoj se pominju tata, mama, sud, neki čika, presuda... - bila je iskrena Nada Obrić.

- Po meni je to van svake pameti. Užas - zaključila je Lepina koleginica. Ova joj, po svemu sudeći, to nije zaboravila. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading