PRAVILA SAM SE DA NISAM BOLESNA! Glumica prošla kroz pakao, pa otvorila dušu o borbi s teškom bolešću!

Autor:

Zabava

20.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina se prisetila teškog iskustva...

PRAVILA SAM SE DA NISAM BOLESNA! Glumica prošla kroz pakao, pa otvorila dušu o borbi s teškom bolešću!

Foto: Printscreen/K1 TV

Glumica Mina Lazarević borila se sa karcinomom, čije je simptome dugo ignorisala pre nego što je otišla na zvanične preglede. Glumica kaže da se pravila da nije bolesna, sve dok na kraju nije morala da potraži lekarsku pomoć. 

Svako ima slabu tačku, ne postoji neko ko je nema. Ja sam ekstrovertna osoba, ne gutam, ne čuvam stres u sebi, imam potrebu sve to da izbacim. Čini mi se da sam posle svega toga osećala potrebu da treba sa svojim okruženjem da podelim slušajte svoje telo, nemojte da ignorišete neke signale koje vam daje, jer te svakodnevnica melje. Malo je vremena da ga posvetiš sebi i provedeš vreme sa sobom - rekla je glumica svojevremeno u emisiji "Preživeli", pa je dodala: 

Foto: ATA Images

Mina Lazarević

 

- Ignorisala sam signale koje mi je telo davalo, to nema veze sa zdravstvenom neprosvešćenosti i nemogućnosti da se to reši. Nažalost nasledila sam osobinu svoje bake i majke da su mi svi moji bližnji važniji od mene same. Na kraju dođe vreme da moraš nešto da preduzmeš. U prvom momentu nisam znala da se tu nešto dešava i da moram na operaciju, čak sam planirala da nastavim da igram predstave. U pitanju je bila štitna žlezda. Međutim kad je stigao nalaz, morala sam na još jednu operaciju, jer je bio maligan. Nakon saznanja sam otišla u kola da se isplačem jer obično tako ide. U tim trenucima krenu neke misli neizdrživo da ti naviru i ne možeš sebe da smiriš. Kreneš da razmišljaš o deci i o svim stavkama koje treba da središ. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading