"TEYA DORA JE ZA EVROPU, A BRESKVICA..." Nući progovorio o PZE i sukobu sa Karleušom, otkrio da li SPREMAJU DUET! (VIDEO)

Autor: O. B. / A. N.

Zabava

18.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se pojavio na promociji albuma Nikolije Jovanović!

Popularni reper Igor Panić Nući večeras se pojavio na promociji novog albuma Nikolije Jovanović "Lavina", gde je ispred naših kamera pozirao i pričao o aktuelnim dešavanjima. 

On se osvrnuo i na nedavno održano takmičenje "Pesma za Evroviziju", govoreći o svojim favoritima. Sa osmehom na licu, pevač je istakao da smatra kako je Breskvica za domaće područje, dok za evropsko tržište preferira Teju Dora.

- Sa obe sam u dobrim odnosima, za ovo područje je više Breskvica, za Evropu Teya Dora. Nemam suludu želju za "Evrovizijom". Možda se i dogodi, nikad se ne zna

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nući na promociji novog albuma Nikolije Jovanović

Popularni reper priznao je da je promenio svoje životne navike, posvestio se trengu, a onda se dotakao i svoje devojke, pa otkrio kad će se javno pojaviti sa njom. 

- Smanjio sam alkohol jer treniram. Kršim zabranu, ali mnogo manje nego ranije. S devojkom ću se pojaviti kada budem želeo, a o deci mi je nezahvalno da govorim jer se nisam ostvario kao roditelj - govorio je Nući. 

On se takođe dotakao i javne svađe koju je imao sa Jelenom Karleušom, a onda priznao da bi sa njom uz dobru pesmu rado snimio duet. 

- Nisam se čuo sa JK i nismo pričali o duetu. Moji odgovori njoj su bili duhoviti, i nikada nisam izgovorio teške reči. Karleuša je to što jeste i nije tema da li bih s njom snimio duet, samo je bitna pesma - pričao je Nući za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Nući i Jelena Karleuša

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading