SKAMENJENI OD TUGE NA SAHRANI MLADE ŽANE: Nikola Rokvić i Željko Samardžić se POTRESNIM rečima oprostili od ćerke Dragana Okuke! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.03.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić i Željko Samardžić su se pojavili na sahrani Žane Okuke, od koje su se juče oprostili dirljivim rečima!

SKAMENJENI OD TUGE NA SAHRANI MLADE ŽANE: Nikola Rokvić i Željko Samardžić se POTRESNIM rečima oprostili od ćerke Dragana Okuke! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Isntagram

Danas se na groblju Orlovača održava sahrana Žane Okuke, ćerke slavnog srpskog fudbalskog trenera Dragana Okuke. Porodica, rodbina i prijatelji su se sakupili u velikom broju. Izjave saučešća se primaju u kapeli od 11.00 časova, a sahrana počinje u 12.00 časova.

Republika

Foto: Instagram.com, Nemanja Pancic

Peđa Jovanović na sahrani Žane Okuke

Na sahrani se pojavio i popularni pevač Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, koji se slomio i kasnije hvatao za glavu. Nešto nakon njega pojavio se i njegov kolega Nikola Rokvić, koji se juče potresnim rečima oprostio od Žane.

- Život je velika tajna, nedokučiva u potpunosti za nas ljude. Ja duboko verujem, draga Žana, da si ti sada u mestu svetlosti i nepresušne Božije Ljubavi. Kažu da je najbitnije šta smo ostavili iza nas, da li smo ljude dizali ili spuštali svojim delima i pojavom. Tvoj svetli osmeh, blagost i radost koju si nosila ostaju da te se takvom sećamo do večnosti i nekog ponovnog susreta. S Bogom - napisao je Nikola na svom Instagram profilu juče.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Željko Samardžić na sahrani Žane Okuke

Na sahranu je došao i pevač Željko Samardžić, koji se takođe juče oprostio od Žane.

- Draga naša Žana... Svi beskrajno tugujemo za tobom. Nikada te nećemo zaboraviti - napisao juče Željko u okviru svoje objave.

Žana je rođena 14. jula 1988. godine, a preminula je u 36. godini nakon teže bolesti. Žana Okuka se dugo borila sa teškom bolešću, a porodica joj je bila maksimalno posvećena tokom tog perioda. Njenim odlaskom, ostaje sećanje na njen svetli osmeh, blagost i radost koju je nosila. Mnogi će je pamtiti po tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading