SANDRA AFRIKA NABACILA CENU! Skočila joj TARIFA: Pre uzimala sedam, sad 14.000 EVRA za par sati

Autor:

Zabava

15.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika je otkrila da samo za jednu pesmu ponekad dobije i do 5.000 evra!

SANDRA AFRIKA NABACILA CENU! Skočila joj TARIFA: Pre uzimala sedam, sad 14.000 EVRA za par sati

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sandra Afrika

Sandri Prodanović poznatijoj kao Sandra Afrika, jednoj od najtraženijih pevačica na privatnim proslavama, cena je enormno skočila u poslednje vreme. Naime, Sandra s nastupa ode kući s ogromnom svotom, koja joj se udvostručila, pa više ne uzima 7.000 evra, kako je to bivalo pre, već duplo - 14.000 evra. Sandra je otkrila da se dešava da samo za jednu pesmu ponekad dobije i do 5.000 evra.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sandra Afrika

Dotakavši se svog cenovnika, koji se nedavno našao u javnosti, Sandra je objasnila da je zbog toga zahvalna timu koji stoji iza nje.

- Ne odlučujem o svojoj ceni. Tu su menadžeri koji naprave sve kako treba. Oni odlučuju o tome kako će biti i šta. Istina je da je cena skočila duplo, ali oni to sve sređuju. Taj deo posla je njegov, ja sam tu samo da pevam - naglasila je ona, pa potom dodala:

- Na svadbama je normalno da se uzme veliki bakšiš. Sa svojom pesmom "Devojka tvoga druga" napravila sam veliki uspeh. Voli narod takav zvuk. Pevam je ponekad i po 20 puta na svadbama. Negde je to i normalno, a baš sam za tu pesmu dobila 5.000 evra - zaključila je Sandra.

Podsećamo popularna pevačica Sandra Afrika donirala je 1.500 evra Derviš Hasanoj džamiji u Starom Baru, a novac je, kako saznaje "Kurir", upotrebljen za kupovinu zemljišta sa namenom pravljenja parkinga. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Shutterstock

 

Oglasila se i pevačica i potvrdila da je donirala novac džamiji.

Tačno je to što ste čuli. Tu sam da pomognem koliko god mogu. U znak zahvalnosti zbog višegodišnjeg gostoprimstva u Baru, odazvala sam se pozivu da pomognem džamiji. Ja sam pravoslavka, pomažem i našu svetinju. Koliko god mogu uvek ću pomoći svima ne samo verskim objektima - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading