SVE JE LAŽ I SVI SE FOLIRAJU! Evo šta Edita kaže za kolege, otvorila dušu, pa se raspisala na Instagramu!

Autor:

Zabava

13.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica hoće da se povuče sa društvenih mreža...

SVE JE LAŽ I SVI SE FOLIRAJU! Evo šta Edita kaže za kolege, otvorila dušu, pa se raspisala na Instagramu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Edita Aradinović kaže da je sve što se plasira na društvenim mrežama preuveličano i lažno, kao i da je ista situacija među pevačica na estradi. Ona tvrdi da razmišlja da se povuče sa svih socijalnih mreža, jer joj to, kako kaže, smanjuje kvalitet života, te i da je bolje da živi u realnosti, nego nekoj fikciji, gde svi glume kako su srećni.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Edita Aradinović

 

U poslednje vreme sve češće razmišljam o tome da obrišem Instagram nalog, jer mi opterećuje i kvari kvalitet života. Jer sve što vidim, ali apsolutno sve, uključujući i sebe, je lažno. Jer svi želimo da ostavimo najbolji utisak i kad smo najgori, da najbolje budemo najgori. Ili da najbolje osudimo nekog. A u međuvremenu se dešava život, i mnogo je malo onih koji ove mreže znaju da koriste na pravi način. Evo ja ne znam. Sve me dotiče, sve je laž. I svi smo jedna velika prevara. U glavi šuplje, u srcu promaja, o duši da ne pričam. I to sa sigurnošću mogu da kažem, onaj ko nije ni došao do ovog dela teksta tek taj je mrtvak koji hoda. Mnogo mi je žao, mi smo zapravo roboti. Ali nam to niko nije javio - napisala je pevačica, pa je dodala:

Ljudi moji. Ajde da se probudimo, jer predugo spavamo. Divimo se onome što nemamo, samo jer to nemamo. A kada bismo imali možda ne bismo ni želeli baš to. Evo i sebe prozivam, a sama sam svedok svemu i svačemu, i samo ću vam reći. Sve je laž. Estrada je laž, cela muzička industrija je laž. Ne postoji normalan čovek, svi su iza vrata nesigurni, sje*ani, uplašeni, nesrećni, usamljeni. Buđenje dolazi iznutra, slobodnom i jakom voljom disciplinom, i ljubavlju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading