JA NJU VRLO DOBRO ZNAM! Voditeljka progovorila o Vedrani Rudan! Evo da li joj je oprostila napade u emisijama! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga strana priče je tu.

JA NJU VRLO DOBRO ZNAM! Voditeljka progovorila o Vedrani Rudan! Evo da li joj je oprostila napade u emisijama! (FOTO)

Foto: ATA Images

ATA Images

Voditeljka na televiziji K1 Jovana Joksimović više puta je imala malo neprijatnije razgovore sa Vedranom Rudan kada je gostovala kod nje u emisijama, a kako je delovalo da se ne podnose, sada je stavila tačku na spekulacije. 

Naime, Jovana kaže da jeste bilo zategnuto u nekim situacijama sa Vedranom, ali da joj je sve oprostila, kao i da se dugo poznaju.

Foto: ATA Images

Jovana Joksimović

 

Ja Vedranu znam 20 godina. Uvek nađemo način da se priča o gostovanjima, ona je tu malo veštija. Nemam razloga nikada da se naljutim, ako želim da odgovorim ja ću odgovoriti. Što se Vedrane tiče njoj je sve oprošteno - izjavila je Jovana za "Blic dan".

Podsetimo, Vedrana je izazvala niz reakcija i komentara kada je Jovani spočitala da se dobro udala:

- Čim ja vas vidim sa troje dece, sa najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga ko vozi dva automobila od 500.000 evra i kupio od Karića viletinu, mogu samo da kažem vau. A gde je tu pravda? - istakla je književnica.

Slična situacija desila se nedavno i sa voditeljkom Irinom Vukotić. Naime, Vedrana Rudan nedavno je u Beogradu, u Velikoj hali SKC-a, održala promociju svoje knjige "Crnci u Firenci", a gostovala je i u jutarnjem programu televizije Prva, kod voditeljke Irine, koja ju je prijatno iznenadila.

Foto: printscreen/TV Prva

Vedrana i Irina Vukotić

 

Naime, Vedranu je iznenadilo to što je Irina pročitala njenu knjigu, jer se, kako kaže, voditelji obično ne pripreme tako dobro.

Vi ste čak i knjigu pročitali, što se retko događa - izjavila je Vedrana.

Vrlo rado, Vaše knjige volim - odgovorila je Irina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading